Baby strand shorts Playshoes Dino Allover

Baby strand shorts Playshoes Dino Allover

Beginnend op: € 25,20

€ 20,16

-20%
Ontdek de strandshorts voor kinderen Playshoes Dino Allover, voor een kleurrijke en leuke zomer! Nu verkrijgbaar voor junioren.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 25,20

€ 20,16

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby strand shorts Playshoes Dino Allover

De Playshoes Dino Allover strandshort voor kinderen is de perfecte keuze voor kleine dinosaurusliefhebbers en zwemmers! Gemaakt door het Duitse merk Playshoes, is deze zwemshort speciaal ontworpen voor jonge kinderen en biedt zowel comfort als stijl.

Met zijn speelse en kleurrijke dinosaurusprint zal deze strandshort alle kleine avonturiers in de dop zeker bekoren. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, voelen zacht aan en zijn waterafstotend, wat zorgt voor een maximale duurzaamheid voor de vele dagen op het strand die in het verschiet liggen.

De Playshoes Dino Allover strandshorts zijn ook heel praktisch, met een elastische tailleband die zich perfect aanpast aan de lichaamsvorm van het kind. Bovendien heeft het een handig achterzakje om kleine schatten in op te bergen die je vindt terwijl je het strand verkent.

Deze zwemshort is gemakkelijk aan en uit te trekken en biedt optimale bewegingsvrijheid zodat kinderen veilig plezier kunnen hebben in het water. Of ze nu in de golven spelen, zandkastelen bouwen of gewoon in de zon liggen, deze strandshorts zijn een must-have voor alle zomeractiviteiten.

Met de Playshoes Dino Allover strandshorts voor kinderen kunnen ouders er zeker van zijn dat hun kinderen niet alleen goed beschermd zijn tegen de zon dankzij de anti-UV-stof, maar ook perfect comfortabel zitten zodat ze optimaal kunnen genieten van hun vakantie aan het water. Dus trakteer uw kind op deze leuke, praktische strandshorts voor ongeëvenaard plezier en ontspanning!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 469116-007
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1