Auto spelletjes Jamara Volvo L50 2,4Ghz

Auto spelletjes Jamara Volvo L50 2,4Ghz
€ 72,09
Ga in stijl het circuit op met de Jamara Volvo L50 2,4Ghz autogame van het gerenommeerde merk Jamara. Gegarandeerd plezier voor racefans!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Auto spelletjes Jamara Volvo L50 2,4Ghz

Fans van autoraces zullen dol zijn op Jamara Volvo L50 2,4Ghz. Ontworpen door het gerenommeerde merk Jamara, is dit spel een must-have voor liefhebbers van autosport. Dankzij de geavanceerde functies en het realistische ontwerp biedt het een meeslepende en boeiende spelervaring.

Dit autospelletje heeft een 2,4Ghz afstandsbediening voor een groter bereik en preciezere bewegingen. Je kunt je auto dus op afstand besturen en je vrienden uitdagen voor spannende races. De Volvo L50 is ook uitgerust met LED-koplampen en verstelbare vering voor een nog realistischere rijervaring.

Dit autospelletje is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is sterk en duurzaam. Perfect voor kinderen vanaf 8 jaar, maar ook geschikt voor volwassenen. Met zijn hoge topsnelheid staat het garant voor sensatie en spannende races.

Of je nu een verzamelaar van miniatuurauto's bent of een fan van autoracen in alle soorten, de Car Games Jamara Volvo L50 2,4Ghz zal aan al je verwachtingen voldoen. Aarzel dus niet langer en trakteer jezelf op dit kwaliteitsproduct voor urenlang plezier en vermaak.

Extra informatie

Merk Jamara
Fabrikant SKU 463700
Kleur geel
Kleur Geel
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1