UV-beschermingsmuts voor kinderen Playshoes Dino Allover

UV-beschermingsmuts voor kinderen Playshoes Dino Allover

Beginnend op: € 17,13

€ 13,70

-20%
Bescherm je kind tegen de zon in stijl met de Playshoes Dino Allover pet, voor junioren die op zoek zijn naar effectieve UV-bescherming.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 17,13

€ 13,70

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

UV-beschermingsmuts voor kinderen Playshoes Dino Allover

De UV-beschermingspet voor kinderen Playshoes Dino Allover is een essentieel accessoire om je kind op zonnige dagen tegen de zon te beschermen. Met zijn leuke dinosaurusontwerp zal je kind hem graag dragen. Deze pet is ontworpen door Playshoes, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteitsproducten voor kinderen.

Deze pet is speciaal ontworpen voor kinderen en is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Of je kind nu een ontluikende ontdekkingsreiziger is of een fan van dinosaurussen, deze pet zal de ideale metgezel zijn voor al hun buitenactiviteiten. Bovendien zorgt de UV-bescherming van de pet voor een effectieve bescherming tegen schadelijke zonnestralen, zodat je kind veilig is.

Deze Playshoes pet is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en biedt optimaal comfort voor je kind. De pet is licht en ademend, dus zelfs bij warm weer is hij comfortabel om te dragen. Dankzij het verstelbare ontwerp kan de pet worden aangepast aan de grootte van het hoofd van je kind voor een perfecte pasvorm.

De Playshoes Dino Allover kinderpet met UV-bescherming is niet alleen praktisch, maar ook erg modieus. Het kleurrijke dinosaurusmotief zal kinderen in verrukking brengen en een vleugje originaliteit toevoegen aan hun outfits. Of het nu gaat om een dagje naar het strand, een gezinsuitstapje of gewoon spelen in de tuin, deze pet wordt het onmisbare zomeraccessoire.

Kortom, de Playshoes Dino Allover kinderpet met UV-bescherming is een ideale keuze om je kind te beschermen tegen de zon en tegelijkertijd een leuke en trendy stijl te bieden. Wacht niet langer en trakteer je kind op deze kwaliteitspet die hem zal vergezellen op al zijn avonturen in de buitenlucht durant.

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 461399-007
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1