Bob uv kinderbescherming Playshoes Dino Allover

Bob uv kinderbescherming Playshoes Dino Allover

Beginnend op: € 23,18

€ 18,54

-20%
Bescherm je kinderen tegen de zon met de Bob zonnebril Playshoes Dino Allover, ideaal voor junioren!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 23,18

€ 18,54

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Bob uv kinderbescherming Playshoes Dino Allover

De Bob Playshoes Dino Allover met UV-bescherming voor kinderen is een onmisbaar accessoire voor jonge avonturiers. Ontworpen door het beroemde merk Playshoes, biedt deze Bob maximale bescherming tegen de schadelijke UV-stralen van de zon. Hij is speciaal ontworpen voor jonge kinderen en biedt hen ongeëvenaard comfort en veiligheid.

Met zijn leuke dinosaurusmotief zal de Bob UV Playshoes Dino Allover uw kind zeker bevallen en nog schattiger maken. Deze Bob is gemaakt van hoogwaardige materialen en met oog voor detail. Hij is niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en slijtvast, zodat hij bestand is tegen alle avonturen van je kind.

De Bob UV Playshoes Dino Allover is speciaal ontworpen voor junioren en heeft de perfecte maat en pasvorm voor opgroeiende hoofdjes. De lichtgewicht, ademende stof maakt de Bob port aangenaam en comfortabel, zelfs bij warm weer.

Naast de UV-beschermingsfunctie biedt de Bob ook uitstekende bescherming tegen zonnestralen dankzij de brede rand, die het gezicht en de nek van je kind bedekt. Je kunt dus met een gerust hart naaresprit gaan in de wetenschap dat je kind beschermd is tegen de zon terwijl het buiten plezier maakt.

De Bob UV Playshoes Dino Allover is de perfecte keuze voor alle buitenactiviteiten van je kind, op het strand, in het park of gewoon in de tuin. Het speelse ontwerp en de functionaliteit maken het een must-have accessoire voor alle gezinnen met jonge kinderen.

Geef je kind de beste bescherming tegen de zon met de Bob UV Playshoes Dino Allover. Bestel hem vandaag nog en laat je kind veilig en stijlvol genieten van het buitenleven!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 461398-007
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1