Baby uv-beschermende zwemshort Playshoes Dino Allover

Baby uv-beschermende zwemshort Playshoes Dino Allover

Beginnend op: € 17,13

€ 13,70

-20%
Bescherm je kind tegen de zon in stijl met de Playshoes Dino Allover zwemshort, ideaal voor junioren.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 17,13

€ 13,70

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby uv-beschermende zwemshort Playshoes Dino Allover

De UV-beschermende zwemshort voor kinderen Playshoes Dino Allover is de perfecte keuze voor jonge avonturiers! Deze zwemshort van Playshoes is speciaal ontworpen voor jonge kinderen en biedt optimale bescherming tegen de zon en is tegelijkertijd comfortabel en leuk om te dragen.

Met het kleurrijke dinosaurusmotief "Allover" zal deze zwembroek je kind zeker plezieren en hem of haar veilig vermaken in de zon. Dankzij de UV-beschermingstechnologie biedt het een hoge bescherming tegen de schadelijke zonnestralen en voorkomt het zonnebrand en huidbeschadiging op lange termijn.

Maar dat is niet alles, deze zwemshort is ook heel praktisch. Ze hebben een koord in de taille voor een perfecte pasvorm en een mesh voering voor optimaal comfort tijdens het zwemmen. Bovendien is hij gemakkelijk aan en uit te trekken, waardoor hij de ideale keuze is voor wateractiviteiten met het hele gezin.

Of het nu een dagje op het strand, in het zwembad of zelfs thuis is, de Playshoes Dino Allover UV-beschermende kinderzwemshort zal de ideale metgezel van je kind zijn. Ze zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen, duurzaam en slijtvast en garanderen urenlang plezier in alle veiligheid.

Geef je kind de allerbeste bescherming tegen de zon en zorg tegelijkertijd voor een leuke en trendy look met de UV-beschermende zwemshort voor kinderen Playshoes Dino Allover. Vertrouw op Playshoes om je kind zwemkleding van hoge kwaliteit te bieden die bescherming, comfort en stijl combineert.

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 461395-007
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1