Combi-short uv-babybescherming Playshoes Dino Allover 1/1 Arm

Combi-short uv-babybescherming Playshoes Dino Allover 1/1 Arm

Beginnend op: € 36,29

€ 29,03

-20%
Bescherm je baby tegen de zon met de Dino combi-short van Playshoes, comfortabel en praktisch voor peuters. Nu verkrijgbaar.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 36,29

€ 29,03

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Combi-short uv-babybescherming Playshoes Dino Allover 1/1 Arm

De UV-beschermende combi-short voor baby's Playshoes Dino Allover 1/1 Arm is de ideale keuze om de gevoelige huid van je baby te beschermen tegen schadelijke zonnestralen. Ontworpen door het gerenommeerde merk Playshoes, is deze combi-short zowel praktisch als modieus.

Hij is gemaakt van lichtgewicht, ademend materiaal en biedt optimale bescherming tegen de zon dankzij de UPF 50+ index. Zo kan je baby in alle veiligheid genieten van buitenactiviteiten. Bovendien is de stof ook chloorbestendig, waardoor het de perfecte keuze is voor dagen op het strand of in het zwembad.

Het ontwerp van de combi-short is gewoonweg schattig, met zijn dinosaurusmotief. Je baby wordt de schattigste kleine ontdekkingsreiziger ooit! Bovendien bieden de lange mouwen extra bescherming voor de armen, terwijl de ingebouwde shorts zorgen voor volledige bedekking van de benen.

Dit broekje is speciaal ontworpen voor baby's, met praktische drukknoopjes in het kruis voor gemakkelijk verschonen. Het is ook machinewasbaar voor eenvoudig onderhoud.

Geef je baby de allerbeste bescherming tegen de zon met de baby UV-beschermende combi-short Playshoes Dino Allover 1/1 Arm. Het is de perfecte keuze voor buitenactiviteiten en houdt je baby comfortabel en modieus. Deze combi-short is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle baby's en is een must-have voor de zomer. Bestel hem nu en bereid je met een gerust hart voor op zonnige dagen!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 461393-007
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1