Baby uv-beschermend badpak Playshoes Dino Allover

Baby uv-beschermend badpak Playshoes Dino Allover

Beginnend op: € 35,28

€ 28,22

-20%
Ontdek onze zwemkleding voor kinderen Playshoes Dino Allover, perfect om je junior te beschermen tegen de zon tijdens het zwemmen!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 35,28

€ 28,22

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby uv-beschermend badpak Playshoes Dino Allover

De Playshoes Dino Allover UV-beschermende zwemset voor kinderen is perfect voor beginnende jonge zwemmers! Met zijn kleurrijke en leuke ontwerp met dinosaurussen is deze set zowel functioneel als leuk voor kinderen. Hij is gemaakt door het vertrouwde merk Playshoes en biedt effectieve UV-bescherming om de tere huid van je kind te beschermen tijdens het spelen in het water. Geschikt voor kinderen van alle leeftijden, deze set is speciaal ontworpen voor junioren.

UV-bescherming is essentieel voor een zonnige dag buiten en dit zwempak biedt UPF 50+ bescherming om de gevoelige huid van je kind te beschermen tegen schadelijke zonnestralen. Of je nu op het strand bent, bij het zwembad of gewoon in de tuin speelt, je kunt er zeker van zijn dat je kind goed beschermd is.

Dit badpak is gemaakt van hoogwaardige materialen en is duurzaam en waterbestendig. Het heeft ook een zachte voering voor extra comfort en een ritssluiting aan de voorkant voor gemakkelijk aan- en uitkleden.

Naast functioneel is dit zwempak ook erg leuk met zijn leuke en kleurrijke dinosaurusmotieven. Je kind zal dit setje graag dragen tijdens hun wateractiviteiten, waardoor het nog gemakkelijker is om ze tegen de zon te beschermen.

Kortom, het Playshoes Dino Allover UV-beschermend kinderbadpak is een ideale keuze voor ouders die de huid van hun kinderen willen beschermen en hen tegelijkertijd een leuke en speelse look willen bieden. Vertrouw op het merk Playshoes om uw kind veilig te houden en te vermaken tijdens hun wateravonturen!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 461392-007
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1