Combi-short uv-babybescherming Playshoes Dino Allover

Combi-short uv-babybescherming Playshoes Dino Allover

Beginnend op: € 35,28

€ 28,22

-20%
Ontdek de Playshoes Dino Allover Combi-shorts voor kinderen, een combinatie van stijl en UV-bescherming voor beginnende avonturiers!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 35,28

€ 28,22

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Combi-short uv-babybescherming Playshoes Dino Allover

De UV-beschermende combishort voor kinderen van Playshoes Dino Allover is een must-have voor de buitenactiviteiten van je kind. Deze shorts zijn ontworpen door het gerenommeerde merk Playshoes en bieden optimale bescherming tegen schadelijke zonnestralen, terwijl ze toch comfortabel en stijlvol zijn.

Deze combishorts zijn speciaal ontworpen voor kinderen in de categorie junior en zijn perfect voor actieve kinderen die graag in de zon spelen. Met zijn leuke dinosaurusprint zal je kind hem graag dragen en zich een echte ontdekkingsreiziger voelen.

Deze shorts zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden UPF 50+ bescherming tegen UV-stralen. Hij heeft ook een opstaande kraag om de gevoelige nek van je kind te beschermen en een praktische ritssluiting aan de voorkant om hem gemakkelijk aan te trekken.

Deze shorts zijn ideaal voor wateractiviteiten zoals zwemmen, surfen en windsurfen, maar ook om in het zand te spelen of te fietsen. Dankzij de lichtgewicht, ademende stof blijft je kind de hele dag droog en comfortabel.

Deze combi shorts zijn niet alleen functioneel, maar ook heel gemakkelijk te onderhouden. Hij kan in de wasmachine worden gewassen en droogt snel voor zorgeloos dagelijks gebruik.

Geef je kind de ultieme bescherming tegen de zon met de UV-beschermende combishort voor kinderen Playshoes Dino Allover. Met zijn speelse ontwerp en praktische functies zal het de ideale metgezel zijn voor alle zomeravonturen van je kind. Bestel hem nu en bezorg je kind een veilige, zonnige zomer!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 461391-007
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1