2-delig uv-beschermend zwempak voor meisjes Playshoes Palms

2-delig uv-beschermend zwempak voor meisjes Playshoes Palms

Beginnend op: € 26,21

€ 16,94

-35%
Bescherm je dochter in stijl met het 2-delige zwempak Playshoes Palms, ontworpen voor junioren en met UV-bescherming.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 26,21

€ 16,94

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

2-delig uv-beschermend zwempak voor meisjes Playshoes Palms

Ontdek de 2-delige UV-beschermende zwemkleding voor meisjes Playshoes Palms, een must-have voor actieve, zonbewuste meisjes. Ontworpen door het beroemde merk Playshoes, is deze zwembroek perfect aangepast aan de behoeften van jonge meisjes en biedt zowel stijl als functionaliteit.

Dit zwempak is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimale UV-bescherming om de tere huid van je dochter te beschermen tegen schadelijke zonnestralen. Dankzij de lichte, ademende stof kan ze van haar zonnige dagen genieten zonder zich zorgen te maken over zonnebrand.

Dit 2-delige zwempak bestaat uit een topje met korte mouwen en een tropisch palmboommotief en een zwembroekje met bijpassende print. Het kleurrijke en leuke ontwerp zal je dochter zeker bevallen en ervoor zorgen dat ze graag naar het strand of zwembad gaat.

Dankzij de comfortabele snit en de stretchstof biedt deze zwembroek volledige bewegingsvrijheid zodat je dochter zonder ongemak kan spelen en plezier maken. Bovendien droogt het snel, waardoor het een ideale keuze is voor wateractiviteiten.

Dit Playshoes Palms zwempak is speciaal ontworpen voor jonge meisjes en combineert stijl en functionaliteit om aan hun unieke behoeften te voldoen. Perfect voor zomervakanties, zwemlessen of dagen op het strand, het zal de ideale metgezel van je dochter zijn om in alle veiligheid van de zon te genieten.

Zoek niet verder, geef je dochter het 2-delige UV-beschermende zwempak Playshoes Palms en laat haar genieten van haar buitenactiviteiten zonder zich zorgen te maken over de gevaren van de zon. Dit zwempak is verkrijgbaar in maat junior en is een veilige en modieuze keuze voor meisjes die graag bewegen en plezier hebben. Bestel het nu en maak je klaar voor een onvergetelijke zomer met Playshoes!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 461384-007
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1