Baby uv-beschermend badpak Playshoes Palms

Baby uv-beschermend badpak Playshoes Palms

Beginnend op: € 26,21

€ 16,94

-35%
Bescherm je kind tegen de zon terwijl je plezier hebt in het water met het Playshoes Palms wetsuit, speciaal ontworpen voor junioren.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 26,21

€ 16,94

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby uv-beschermend badpak Playshoes Palms

Playshoes Palms is de perfecte combinatie van stijl en veiligheid voor je kind. Ontworpen door het gerenommeerde merk Playshoes, biedt dit wetsuit optimale bescherming tegen de schadelijke UV-stralen van de zon. Het is ideaal voor kinderen van junior jaar en zorgt ervoor dat ze optimaal kunnen genieten van hun wateractiviteiten terwijl ze beschermd zijn.

Met zijn speelse palmboommotief zal dit wetsuit een echte favoriet zijn bij je kind. Het heeft ook een praktische ritssluiting voor gemakkelijk aantrekken en rapide. De platte naden en zachte stof zorgen voor optimaal comfort voor uw kind, zelfs in het water.

Het Playshoes Palms kinderbadpak met UV-bescherming is gemaakt van chloor- en zeewaterbestendige materialen van hoge kwaliteit. Het heeft ook UPF 50+ UV-bescherming en biedt maximale bescherming tegen schadelijke zonnestralen. Met dit pak kun je genieten van je dagen op het strand of bij het zwembad zonder je zorgen te maken over zonnebrand.

Dit wetsuit is niet alleen praktisch en veilig, het is ook erg modieus. Je kind zal het met trots kunnen dragen en opvallen door het originele patroon. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, voor elk wat wils.

Geef je kind een wetsuit dat stijl en bescherming combineert met het UV-beschermende wetsuit voor kinderen Playshoes Palms. Een onmisbaar stuk voor alle wateractiviteiten van je kind!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 461383-007
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1