UV-beschermingsmuts voor kinderen Playshoes Unicorn Mermaid Cat

UV-beschermingsmuts voor kinderen Playshoes Unicorn Mermaid Cat

Beginnend op: € 17,13

€ 13,70

-20%
Bescherm je kind tegen de zon in stijl met de Playshoes Unicorn Mermaid Cat pet, speciaal ontworpen voor junioren!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 17,13

€ 13,70

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

UV-beschermingsmuts voor kinderen Playshoes Unicorn Mermaid Cat

De Playshoes Unicorn Mermaid Cat kinderpet met UV-bescherming is de perfecte keuze om het hoofd van je kind te beschermen tegen de zonnestralen tijdens het buitenspelen. Ontworpen door het gerenommeerde merk Playshoes, is deze pet speciaal gemaakt voor jonge kinderen.

Met een schattig ontwerp met illustraties van een eenhoorn, zeemeermin en kat is deze pet niet alleen praktisch maar ook leuk om te dragen. Je kind zal hem graag dragen als hij of zij onderweg is, op het strand, in het park of gewoon tijdens een wandeling.

Maar deze pet heeft meer te bieden dan alleen zijn uiterlijk. Hij is ook voorzien van UV 50+ bescherming en biedt maximale bescherming tegen schadelijke zonnestralen. Je kunt er zeker van zijn dat het hoofd van je kind goed beschermd is terwijl ze genieten van het buitenleven.

De Playshoes Unicorn Mermaid Cat pet is ook gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat hij lang meegaat en comfortabel zit. Hij is lichtgewicht en ademend, waardoor hij ideaal is voor warme zomerdagen.

Bovendien is deze pet eenvoudig te verstellen dankzij de praktische klittenbandsluiting aan de achterkant. Hij past dus perfect op het hoofd van je kind, zodat hij hem de hele dag comfortabel kan dragen.

Geef je kind de beste bescherming tegen de zon met de UV-beschermende kinderpet Playshoes Unicorn Mermaid Cat. Met zijn schattige ontwerp, UV 50+ bescherming en duurzaamheid is het de ideale keuze voor jonge kinderen die graag buiten spelen. Bestel nu en geef je kind een essentieel zomeraccessoire!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 461368-022
Kleur lichtgroen
Kleur Groen
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1