Combi-short uv-babybescherming Playshoes Unicorn Mermaid Cat 1/1 Arm

Combi-short uv-babybescherming Playshoes Unicorn Mermaid Cat 1/1 Arm

Beginnend op: € 36,29

€ 29,03

-20%
Bescherm de huid van je baby in stijl met het korte pakje Playshoes met eenhoorn-, zeemeermin- en kattenmotieven. Comfort en veiligheid gegarandeerd.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 36,29

€ 29,03

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Combi-short uv-babybescherming Playshoes Unicorn Mermaid Cat 1/1 Arm

De Baby UV-bescherming Combi-Short Playshoes Unicorn Mermaid Cat 1/1 Arm is de perfecte keuze voor ouders die hun baby willen beschermen tegen de zon. Met zijn speelse en kleurrijke ontwerp met eenhoorns, zeemeerminnen en katten trekt deze combi-short de aandacht van baby en beschermt hem tegelijkertijd.

Van Playshoes, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en toewijding aan de veiligheid van kinderen, is deze combi-short ontworpen met UPF 50+ stof voor maximale bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Het is perfect voor baby's van 0-24 maanden en is ideaal voor gebruik op het strand, bij het zwembad of zelfs in de tuin.

De combi-short heeft lange mouwen om baby's gevoelige armen en schouders te beschermen en een capuchon om zijn hoofd en nek te beschermen. Hij is gemaakt van zachte, lichtgewicht stof en is comfortabel om te dragen, zelfs bij warm weer. En dankzij de ritssluiting over de hele lengte is hij gemakkelijk aan en uit te trekken, wat handig is bij het verschonen.

Deze combi-short is niet alleen praktisch om je baby tegen de zon te beschermen, hij is ook schattig met zijn leuke prints en felle kleuren. Het is ook gemakkelijk te onderhouden, gewoon in de wasmachine wassen in koud water en plat laten drogen.

Geef je baby stijlvolle, effectieve bescherming tegen de zon met de Baby UV Protection Combi-short Playshoes Unicorn Mermaid Cat 1/1 Arm. Je kunt er zeker van zijn dat je kleine baby goed beschermd is terwijl hij er comfortabel en schattig uitziet in deze combi-short. Een must-have voor alle zonnige uitstapjes met baby.

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 461365-022
Kleur lichtgroen
Kleur Groen
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1