2-delig zwempak uv-bescherming baby meisje Playshoes Unicorn Mermaid Cat [Grootte 3/4 jaar]

2-delig zwempak uv-bescherming baby meisje Playshoes Unicorn Mermaid Cat [Grootte 3/4 jaar]

€ 26,21

€ 20,96

-20%
Ontdek de magie van de zomer met het Playshoes 2-delig zwempak voor meisjes, dat stijl, UV-bescherming en fantasie combineert met eenhoorns, zeemeerminnen en katten.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 10 of 12 dagen

Beschrijving

2-delig zwempak uv-bescherming baby meisje Playshoes Unicorn Mermaid Cat

Het Playshoes tweedelige zwempak voor meisjes is de perfecte keuze voor alle meisjes die graag veilig en stijlvol willen zwemmen. Met zijn kleurrijke motief van eenhoorn, zeemeermin en kat is dit zwempak zowel schattig als leuk, perfect voor meisjes die graag plezier hebben in de zon.

Het zwempakje is gemaakt door Playshoes, een merk dat bekend staat om zijn kinderkleding van hoge kwaliteit. point Het merk met is er trots op producten te maken die zowel comfortabel als duurzaam zijn voor kinderen, en dit zwempak is daarop geen uitzondering.

Dit tweedelige zwempak is speciaal gemaakt voor meisjes en is voorzien van UV-bescherming om de tere huid van jonge meisjes te beschermen tegen schadelijke zonnestralen. Met UPF 50+ bescherming kun je er zeker van zijn dat je kind goed beschermd is als ze plezier heeft op het strand of in het zwembad.

Dit zwempak is ontworpen voor jonge meisjes, dus het is verkrijgbaar in maat junior zodat het perfect past bij hun groeiende lichaam. De verstelbare bandjes zorgen voor een persoonlijke pasvorm voor optimaal comfort.

Dit zwempak is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel zacht als duurzaam, zodat je kind langdurig comfort heeft wanneer ze plezier heeft in het water. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden en kan het in de wasmachine worden gewassen voor praktisch gebruik.

Met dit zwempak kan je kind optimaal genieten van haar dagen op het strand of in het zwembad, terwijl ze beschermd is tegen de zon. Wacht dus niet langer en geef je dochter dit prachtige tweedelige zwempak Playshoes met het magische accent van eenhoorn, zeemeermin en kat voor een zomer vol plezier en bescherming.

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 461364-022
Kleur lichtgroen
Kleur Groen
Maat 3/4 jaar - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1