Baby uv-beschermend badpak Playshoes Unicorn Mermaid Cat

Baby uv-beschermend badpak Playshoes Unicorn Mermaid Cat

Beginnend op: € 35,28

€ 28,22

-20%
Ontdek onze kinderbadpakken Playshoes met eenhoorn-, zeemeermin- en kattenmotieven, voor optimale UV-bescherming! Junior.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 35,28

€ 28,22

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby uv-beschermend badpak Playshoes Unicorn Mermaid Cat

Op zoek naar een zwempak voor je kind dat comfort, bescherming en stijl combineert? Ontdek dan het Playshoes Unicorn Mermaid Cat zwempak, speciaal ontworpen voor kinderen!

Deze zwemset is gemaakt door het gerenommeerde merk Playshoes en is perfect voor beginnende jonge zwemmers. Het speelse ontwerp met eenhoorns, zeemeerminnen en katten zal kinderen van alle leeftijden zeker bekoren.

Maar dat is nog niet alles: deze zwemset is ook ontworpen om je kind optimale UV-bescherming te bieden. De gebruikte stoffen zijn getest en gecertificeerd op hun vermogen om de schadelijke zonnestralen tegen te houden, wat extra bescherming biedt op zonnige dagen op het strand of in het zwembad.

Bovendien is de kwaliteit van dit badpak onberispelijk. De gebruikte materialen zijn zacht, rekbaar en resistent en bieden optimaal comfort en duurzaamheid. Je kind zal vele baantjes kunnen trekken zonder dat zijn zwemkleding slijt.

En omdat elk kind anders is, is dit zwempak verkrijgbaar in verschillende maten, voor iedereen. Het is geschikt voor junioren en garandeert een comfortabele pasvorm die is aangepast aan hun leeftijd.

Kortom, het Playshoes Unicorn Mermaid Cat zwempak is de ideale keuze voor ouders die zich zorgen maken over de bescherming, het comfort en de stijl van hun kind tijdens wateractiviteiten. Geef je kind een zwempak van goede kwaliteit waarmee ze zich veilig en stijlvol kunnen vermaken!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 461362-022
Kleur lichtgroen
Kleur Groen
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1