Combi-short uv-babybescherming Playshoes Unicorn Mermaid Cat

Combi-short uv-babybescherming Playshoes Unicorn Mermaid Cat

Beginnend op: € 35,28

€ 28,22

-20%
Ontdek het korte pak voor kinderen Playshoes, ideaal om je kleintje in stijl te beschermen tegen UV-stralen dankzij de motieven van eenhoorn, zeemeermin en kat.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 35,28

€ 28,22

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Combi-short uv-babybescherming Playshoes Unicorn Mermaid Cat

De UV-beschermende combi-short van Playshoes is een must-have voor actieve kinderen die graag plezier maken in de zon! Met zijn motief van eenhoorn, zeemeermin en kat zal deze combi-short zeker in de smaak vallen bij kleine fans van deze magische wezens. Gemaakt door het beroemde merk Playshoes, is dit product speciaal ontworpen voor kinderen in de categorie junior.

Dankzij de hoogwaardige stof biedt deze combi-short optimale bescherming tegen schadelijke UV-stralen van de zon. U kunt uw kind dus laten genieten van de buitenlucht zonder zich zorgen te maken over zonnebrand. Bovendien is de stof ook nog eens heel zacht en comfortabel om te dragen, waardoor de ervaring van je kind nog comfortabeler wordt.

Deze combi-short is ook erg praktisch, met een ritssluiting aan de voorkant waardoor hij gemakkelijk aan en uit te trekken is. De korte mouwen en korte pijpen zorgen voor volledige bewegingsvrijheid, zodat je kind vrij kan spelen en bewegen. Bovendien droogt de stof snel, zodat je kind zich na een verfrissende duik snel weer kan vermaken.

Het leuke en kleurrijke eenhoorn-, zeemeermin- en kattenontwerp maakt je kind de ster van het strand of zwembad. Bovendien is de combi-short verkrijgbaar in verschillende maten, zodat hij geschikt is voor alle kinderen. Of het nu voor een dagje strand, een uitstapje naar het zwembad of gewoon spelen in de tuin is, deze combi-short zal de ideale metgezel van je kind zijn.

Geef je kind snel deze UV-beschermende combi-short van Playshoes, zodat hij optimaal kan genieten van zijn buitenactiviteiten. Met zijn schattige ontwerp, effectieve bescherming tegen de zon en ongeëvenaard comfort zal deze combi-short een echte favoriet worden bij zowel kinderen als ouders!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 461361-022
Kleur lichtgroen
Kleur Groen
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1