UV-beschermingsmuts voor kinderen Playshoes Sea Animals

UV-beschermingsmuts voor kinderen Playshoes Sea Animals

Beginnend op: € 17,13

€ 13,70

-20%
Bescherm je kind tegen de zon in stijl met de Playshoes Sea Animals pet. Perfect voor kinderen die van de zee houden!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 17,13

€ 13,70

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

UV-beschermingsmuts voor kinderen Playshoes Sea Animals

De Playshoes Sea Animals pet is het ideale accessoire om je kind te beschermen tegen de zon en tegelijkertijd een leuke, speelse stijl te geven. Deze pet is gemaakt door Playshoes, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en oog voor detail, en is speciaal ontworpen voor kinderen junior.

Dankzij de UV-bescherming kan je kind in alle veiligheid genieten van buitenactiviteiten, zonder risico op zonnebrand. Het Sea Animals patroon voegt een vleugje fantasie toe aan de outfit van je kind, zodat het plezier kan hebben terwijl het beschermd is.

De pet is ook erg praktisch dankzij de lichtgewicht, ademende stof, die het hoofd van je kind koel houdt, zelfs bij warm weer. De pet heeft ook een vizier om de ogen van je kind te beschermen tegen zonnestralen.

Met zijn maat junior past deze pet perfect op kinderhoofden en kan hij worden aangepast dankzij de sluiting aan de achterkant. Zo kan je kind hem de hele dag comfortabel dragen.

Naast de praktische kwaliteiten is deze pet ook gemakkelijk te onderhouden. Hij kan op de hand of in de wasmachine worden gewassen, waardoor hij ideaal is voor kinderen die graag spelen en vies worden.

Geef je kind de Playshoes Sea Animals pet en laat ze veilig en stijlvol genieten van hun buitenactiviteiten. Een must-have voor deze zomer!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 461358-015
Kleur turquoise
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1