Bob uv kinderbescherming Playshoes Sea Animals

Bob uv kinderbescherming Playshoes Sea Animals

Beginnend op: € 23,18

€ 18,54

-20%
Bescherm je kind tegen de zon in stijl met de Playshoes Sea Animals collectie! Voor een veilige zomer.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 23,18

€ 18,54

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Bob uv kinderbescherming Playshoes Sea Animals

Ontdek de UV-beschermende hoed voor kinderen Playshoes Sea Animals, perfect voor jonge avonturiers in de dop! Deze hoed is gemaakt door het beroemde merk Playshoes, bekend om zijn kwaliteitsproducten en duurzaamheid. De Bob is speciaal ontworpen voor kinderen en biedt maximale bescherming tegen de zonnestralen dankzij de hoge UV-beschermingsindex.

Met zijn leuke zeediermotieven is deze hoed een must-have voor buitenactiviteiten. Kinderen zullen hem graag dragen op het strand, tijdens gezinswandelingen of in het park. Ze zullen zowel beschermd als stijlvol zijn dankzij de Bob Playshoes Sea Animals.

Ontworpen voor kinderen van alle leeftijden, is deze Bob ideaal voor junioren. Dankzij de verstelbare maat past hij perfect op het hoofd van je kind voor optimaal comfort. Bovendien houdt de lichtgewicht, ademende stof je kind koel, zelfs bij warm weer.

Deze muts is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is niet alleen duurzaam, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Je kunt hem probleemloos in de wasmachine wassen, waardoor het een praktisch accessoire is voor drukke ouders.

Laat je kind niet zonder goede bescherming blootstaan aan de schadelijke zonnestralen. Geef ze de UV Protection Bob Playshoes Sea Animals voor optimale bescherming en een leuke stijl. Wacht niet langer en voeg deze hoed nu toe aan de garderobe van je kind!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 461357-015
Kleur turquoise
Kleur Turquoise
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1