Baby uv-beschermende zwemshort Playshoes Sea Animals

Baby uv-beschermende zwemshort Playshoes Sea Animals

Beginnend op: € 17,13

€ 13,70

-20%
Bescherm je kind in stijl met Playshoes Sea Animals zwemshorts, ideaal voor junioren en met UV-bescherming.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 17,13

€ 13,70

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby uv-beschermende zwemshort Playshoes Sea Animals

De Playshoes Sea Animals zwemshorts zijn de perfecte keuze voor actieve kinderen die graag spelen en plezier hebben in het water terwijl ze beschermd blijven tegen de zon. Deze zwemshorts, speciaal ontworpen voor kinderen, bieden bescherming tegen de schadelijke UV-stralen van de zon.

Het merk Playshoes staat bekend om zijn producten van hoge kwaliteit en deze zwemshort is daarop geen uitzondering. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht, ademend materiaal, zijn comfortabel om te dragen en laten je kind vrij bewegen in het water. Bovendien drogen ze snel, zodat je geen last hebt van schuurplekken of ongemak na het zwemmen.

Het speelse ontwerp met zeedierenmotieven maakt deze zwemshort nog leuker voor kinderen. Ze zullen graag spelen met de felle kleuren en leuke illustraties terwijl ze beschermd zijn tegen de zon.

Deze zwemshorts zijn speciaal ontworpen voor jonge kinderen en bieden een comfortabele pasvorm en optimale bewegingsvrijheid. Ze zijn perfect voor buitenactiviteiten zoals zwemmen, surfen of spelen op het strand.

Naast de UV-bescherming zijn deze zwemshorts ook chloor- en zoutwaterbestendig, waardoor ze een duurzame en betrouwbare keuze zijn voor vakanties op het strand of bij het zwembad.

Geef je kind de ultieme bescherming tegen de zon met Playshoes Sea Animals zwemshorts. Deze hoogwaardige zwemshorts zijn zowel functioneel als leuk, waardoor ze een must-have zijn voor de zomeravonturen van je kind. Bestel ze nu en laat je kind veilig van de zon genieten!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 461355-015
Kleur turquoise
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1