Combi-short uv-babybescherming Playshoes Sea Animals

Combi-short uv-babybescherming Playshoes Sea Animals

Beginnend op: € 36,29

€ 29,03

-20%
Bescherm je baby tegen de zon in stijl met de combi-short Playshoes Sea Animals, ontworpen voor peuters!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 36,29

€ 29,03

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Combi-short uv-babybescherming Playshoes Sea Animals

Ontdek onze UV-beschermende combibroek voor baby's Playshoes Sea Animals, het ideale kledingstuk om je kleintje tegen de zon te beschermen! Met de bekende merknaam Playshoes biedt deze combi-short optimale bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Hij is speciaal ontworpen voor baby's en is zowel comfortabel als praktisch.

De combi-short is gemaakt van hoogwaardige materialen, is zacht voor de gevoelige huid van je baby en biedt UPF 50+ bescherming tegen de zon. Je kunt er zeker van zijn dat je kleintje goed beschermd is tijdens zijn avonturen in de buitenlucht.

Het schattige ontwerp van Sea Animals voegt een vleugje fantasie toe aan de garderobe van je baby. De kleurrijke, speelse patronen zullen je kind verrukken en hem aanmoedigen om te ontdekken en plezier te hebben.

Deze shorts zijn ook erg praktisch voor ouders. Met de ritssluiting aan de voorkant is hij gemakkelijk aan en uit te trekken. Bovendien is het lichtgewicht en sneldrogend, waardoor het de perfecte metgezel is voor dagen op het strand of in het zwembad.

Dankzij de comfortabele, losse pasvorm kan je baby vrij bewegen terwijl hij beschermd is tegen de zon. Je kunt er zeker van zijn dat je kleintje comfortabel en gelukkig zal zijn in zijn combi-short Playshoes Sea Animals.

Kortom, de UV-beschermende combi-short voor baby's Playshoes Sea Animals is de perfecte keuze voor ouders die hun kind tegen de zon willen beschermen. Met zijn comfort, functionaliteit en schattige ontwerp is het een must-have voor uitstapjes buitenshuis. Geef je baby het beste met Playshoes!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 461353-015
Kleur turquoise
Kleur Turquoise
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1