Beschermende babypyjama met korte mouwen Playshoes Sea Animals

Beschermende babypyjama met korte mouwen Playshoes Sea Animals

Beginnend op: € 35,28

€ 28,22

-20%
Bescherm je kind tegen de zon in stijl met de Combi-short Playshoes Sea Animals, perfect voor jonge ontdekkingsreizigers!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 35,28

€ 28,22

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Beschermende babypyjama met korte mouwen Playshoes Sea Animals

De UV-beschermende combi-short van Playshoes Sea Animals is een must-have voor actieve en avontuurlijke kinderen! Deze combi-short van het gerenommeerde merk Playshoes is speciaal ontworpen voor junioren om ze optimaal te beschermen tegen schadelijke UV-stralen van de zon.

Met zijn leuke, kleurrijke ontwerp met zeedieren is deze combi-short het perfecte accessoire voor zonnige dagen op het strand, bij het zwembad of zelfs in de tuin. Het is niet alleen modieus, maar ook functioneel, dankzij de slijtvaste, lichtgewicht stof die de hele dag optimaal comfort biedt.

UV-bescherming is van vitaal belang voor de gezondheid van onze kinderen en daarom is deze combi-short gemaakt van UPF 50+ gecertificeerde stof die de UV-stralen van de zon effectief blokkeert. Bovendien is het ook bestand tegen chloor en zout water, waardoor het een ideale keuze is voor wateractiviteiten.

De combi-short heeft een ritssluiting aan de achterkant om hem gemakkelijk aan te trekken en een opstaande kraag om de nek en rug tegen de zon te beschermen. De korte mouwen en korte pijpen zorgen voor optimale bewegingsvrijheid zodat kinderen optimaal kunnen genieten van hun spelletjes en activiteiten.

Deze shorts zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle junioren, ongeacht hun leeftijd of lichaamsbouw.

Bescherm je kinderen en bied ze tegelijkertijd een leuke en speelse look met de UV-beschermende combishort Playshoes Sea Animals. Een must-have voor alle zonnige avonturen!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 461351-015
Kleur turquoise
Kleur Turquoise
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1