Combi-short uv-bescherming baby meisje Playshoes Hawaii

Combi-short uv-bescherming baby meisje Playshoes Hawaii

Beginnend op: € 36,29

€ 29,03

-20%
Bescherm je baby tegen de zon in stijl met ons UV-korte pak Playshoes Hawaii, het vertrouwde merk voor peuters.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 36,29

€ 29,03

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Combi-short uv-bescherming baby meisje Playshoes Hawaii

De Playshoes Hawaii UV-beschermende combishortjes voor babymeisjes zijn de perfecte keuze om je kleine meid te beschermen tegen de zon en haar tegelijkertijd een schattige stijl te geven. Gemaakt door het vertrouwde merk Playshoes, is deze combi-short ontworpen om optimale bescherming tegen de zon te bieden en toch comfortabel en modieus te zijn.

De combishorts zijn speciaal ontworpen voor babymeisjes, met een snit en patroon die passen bij hun vorm en persoonlijkheid. De felle kleuren en Hawaïaanse motieven voegen een vleugje plezier en frisheid toe aan dit kledingstuk waar je kleine prinses zeker dol op zal zijn.

Naast het charmante ontwerp biedt deze combi-short UV 50+ bescherming om de tere babyhuid te beschermen tegen schadelijke zonnestralen. Gemaakt van een ademende, lichtgewicht stof, voelt het ook comfortabel en koel aan, zelfs bij warm weer.

Dit speelpakje is geschikt voor baby's van alle maten, met verstelbare bandjes voor een perfecte pasvorm en een praktische ritssluiting voor gemakkelijk aan- en uitkleden. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden en droogt het snel, waardoor het een praktische keuze is voor drukke ouders.

Of het nu een dagje naar het strand is, een wandeling met de familie of gewoon spelen in de tuin, deze UV-beschermende combi-short voor babymeisjes van Playshoes Hawaii is de perfecte keuze om je kleine meid beschermd en stijlvol te houden. Wacht dus niet langer en geef je baby het beste op het gebied van mode en zonbescherming met deze combi-short Playshoes.

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 461345-051
Kleur koralle
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1