2-delig zwempak uv-bescherming baby meisje Playshoes Hawaii

2-delig zwempak uv-bescherming baby meisje Playshoes Hawaii

Beginnend op: € 26,21

€ 20,96

-20%
Het Hawaii 2-delige zwempak van Playshoes is ideaal voor jonge meisjes dankzij de UV-bescherming. Geniet van de zomer in alle veiligheid!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 26,21

€ 20,96

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

2-delig zwempak uv-bescherming baby meisje Playshoes Hawaii

Het Playshoes Hawaii 2-delig zwempak is de perfecte keuze voor jonge meisjes die op zoek zijn naar een trendy, functioneel zwempak. Met zijn kleurrijke ontwerp en Hawaïaanse details geeft dit zwempak een vleugje plezier en stijl aan je dagen op het strand of bij het zwembad.

Vervaardigd door het gerenommeerde Duitse merk Playshoes, is dit zwempak gemaakt van hoogwaardige materialen om optimaal comfort en bescherming tegen de schadelijke UV-stralen van de zon te bieden. De tere huid van jonge meisjes wordt beschermd tegen de schadelijke effecten van de zon, terwijl ze volop kunnen genieten van hun favoriete wateractiviteiten.

Het 2-delige zwempak bestaat uit een topje en een zwembroekje, die beide een perfecte bedekking en pasvorm bieden. Het topje met gekruiste bandjes heeft een ronde hals en een licht getailleerde pasvorm voor een comfortabele, elegante look. Het laag uitgesneden zwembroekje heeft een elastische tailleband voor een stevige, comfortabele pasvorm.

Het Playshoes Hawaii zwempak is speciaal ontworpen voor junior meisjes en biedt een pasvorm en stijl die bij de leeftijd passen. De felle kleuren en patronen geïnspireerd op het paradijselijke eiland Hawaii zijn perfect voor jonge meisjes die op zoek zijn naar avontuur en plezier.

Of het nu gaat om een middag op het strand, een dag bij het zwembad of een gezinsvakantie, het Playshoes Hawaii 2-delig zwempak zal een vertrouwde keuze zijn voor je jonge meisje. Dit zwempak combineert stijl, comfort en bescherming tegen de zon en is een must-have voor alle jonge meisjes die graag tijd doorbrengen in het water.

Wacht niet langer om je dochter het perfecte zwempak voor deze zomer te geven. Kies voor het Playshoes Hawaii 2-delige zwempak en laat haar veilig en stijlvol van de zon genieten. Dit zwempak is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle meisjes en zal snel een must-have worden in haar zomergarderobe.

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 461344-051
Kleur koralle
Kleur Rood
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1