Zwempak met uv-bescherming voor babymeisjes Playshoes Hawaii

Zwempak met uv-bescherming voor babymeisjes Playshoes Hawaii

Beginnend op: € 35,28

€ 28,22

-20%
Bescherm je dochter tegen de zon in stijl met het Playshoes Hawaii UV-zwempak voor vrouwen junior.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 35,28

€ 28,22

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Zwempak met uv-bescherming voor babymeisjes Playshoes Hawaii

Het Playshoes Hawaii badpak is perfect voor jonge meisjes die graag in de zon vertoeven. Met de ingebouwde UV-bescherming biedt dit setje maximale bescherming tegen de schadelijke zonnestralen, waardoor het een ideale keuze is voor alle buitenactiviteiten.

Ontworpen door het gerenommeerde merk Playshoes, is dit badpak zowel functioneel als modieus. Het is speciaal ontworpen voor meisjes en perfect geschikt voor hun actieve levensstijl. Met zijn kleurrijke en leuke ontwerp zal deze set een vleugje plezier toevoegen aan elke dag op het strand of bij het zwembad.

Deze zwemset is gemaakt van hoogwaardige materialen en is duurzaam en slijtvast. Het is ook zacht en comfortabel voor de tere huid van jonge meisjes, zodat het de hele dag heerlijk aanvoelt. Of je nu zwemt, op het strand speelt of gewoon ontspant in de zon, dit badpak biedt optimaal comfort en bescherming.

Naast UV-bescherming heeft dit badpak ookautres praktische functies. Het topje heeft een ritssluiting aan de voorkant om het gemakkelijk aan te trekken en een klittenbandsluiting voor een goede pasvorm. Het zwembroekje heeft een elastische tailleband voor een perfecte pasvorm en optimaal comfort.

Dit badpak is ontworpen voor jonge meisjes, maar het is niet alleen praktisch en functioneel. De flatterende snit en het elegante ontwerp maken het ook een stijlvolle keuze voor elke gelegenheid. Of het nu een dagje naar het strand is met het gezin of een tropische vakantie met vrienden, dit badpak zal de perfecte metgezel zijn voor een zonnige dag.

Kortom, het Playshoes Hawaii meisjesbadpak met UV-bescherming is de perfecte keuze voor jonge meisjes die van de zon en buitenactiviteiten houden. Met zijn UV-bescherming, comfort en trendy stijl zal dit zwempak een must-have zijn in de garderobe van elk jong meisje. Dus wacht niet langer, koop dit zwempak nu en haal het beste uit de zonnige dagen in veiligheid en stijl!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 461342-051
Kleur koralle
Kleur Rood
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1