Jumpsuit voor babymeisjes Playshoes Hawaii

Jumpsuit voor babymeisjes Playshoes Hawaii

Beginnend op: € 35,28

€ 28,22

-20%
Ontdek de trendy zomerstijl van Playshoes met onze Hawaii combi-short voor meisjes, perfect voor vrouwelijke junioren.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 35,28

€ 28,22

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jumpsuit voor babymeisjes Playshoes Hawaii

Ontdek de speelse zomerstijl van de meisjescombi shorts Playshoes Hawaii! Ontworpen door het gerenommeerde merk Playshoes, zijn deze combishorts perfect voor jonge meisjes die graag plezier maken en van de zon genieten. Ontworpen voor junioren, is deze combi-short een must-have voor vakanties, dagen op het strand of uitgaan met vriendinnen.

De Playshoes Hawaii combi-short is een perfecte mix van comfort en stijl. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en garanderen optimaal comfort en duurzaamheid. De relaxte pasvorm en elastische tailleband zorgen voor volledige bewegingsvrijheid, ideaal voor buitenactiviteiten. Bovendien heeft de combi-short twee handige zakken om je kleine schatten in op te bergen, plus een ritssluiting voor gebruiksgemak.

Het tropische ontwerp van de Playshoes Hawaii combi-short nodigt uit om te ontsnappen. Met zijn kleurrijke patronen en exotische bloemen voegt deze combi-short een vleugje plezier toe aan de garderobe van je dochter. De casual, trendy stijl maakt het de perfecte keuze voor warme zomerdagen. Met deze combishort is je dochter zeker het meest stijlvolle meisje op het strand!

De Playshoes Hawaii combi-short is niet alleen stijlvol en comfortabel, maar ook praktisch. Makkelijk aan en uit te trekken, ideaal voor kinderen die zichzelf willen aankleden. Bovendien kunnen ze in de wasmachine, waardoor ze een praktische keuze zijn voor drukke ouders.

Deze shorts zijn ook perfect voor meisjes die graag bewegen. Of het nu gaat om spelen in het park, fietsen of zwemmen, deze combi-short is geschikt voor alle activiteiten. De lichtgewicht, ademende stof houdt je dochter de hele dag koel en comfortabel.

Geef je dochter de Playshoes Hawaii combi-short en laat haar in alle vrijheid en stijl genieten van de zomer. Met deze combi-short is ze klaar voor alle avonturen die haar te wachten staan! Wacht dus niet langer en voeg hem nu toe aan je winkelmandje. Het wordt vast en zeker een must-have in de garderobe van je dochter!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 461341-051
Kleur koralle
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1