Bob uv kinderbescherming Playshoes Whale

Bob uv kinderbescherming Playshoes Whale

Beginnend op: € 23,18

€ 18,54

-20%
Bescherm je kind tegen de zon met Bob, de UV-hoed Playshoes met de walvis. Ideaal voor junioren!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 23,18

€ 18,54

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Bob uv kinderbescherming Playshoes Whale

De UV-beschermende bobslee voor kinderen Playshoes Whale is een onmisbaar accessoire voor de buitenactiviteiten van je kind. Deze bob is ontworpen voor junioren en biedt optimale bescherming tegen zonnestralen dankzij de stof met hoge beschermingsfactor. Met zijn leuke walvismotief zal je kind hem met plezier dragen naar het strand, het zwembad of eender welk zonnig uitstapje.

De Playshoes bobslee is niet alleen praktisch, maar ook heel comfortabel om te dragen. De lichtgewicht, ademende stof houdt je kind koel en comfortabel, zelfs bij warm weer. Bovendien biedt de brede rand extra schaduw om het gezicht, de oren en de nek van je kind te beschermen.

Gemaakt door het vertrouwde merk Playshoes, biedt deze bobslee onberispelijke kwaliteit en duurzaamheid. Hij is ook gemakkelijk te onderhouden, gewoon met de hand wassen met warm water en milde zeep.

Naast de zonwerende functie is deze bob ook een trendy accessoire dat een vleugje stijl toevoegt aan de outfit van je kind. Het speelse, kleurrijke ontwerp zal een hit zijn bij autres kinderen, waardoor het een must-have accessoire is voor uitstapjes met familie en vrienden.

Geef je kind de ultieme bescherming tegen de zon met de Playshoes Whale bob. Ze zullen volop kunnen genieten van hun buitenactiviteiten terwijl ze effectief beschermd zijn tegen UV-stralen. Wacht niet langer en voeg hem nu toe aan je winkelmandje!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 461337-011
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1