Baby uv-beschermende zwemshort Playshoes Whale

Baby uv-beschermende zwemshort Playshoes Whale

Beginnend op: € 17,13

€ 13,70

-20%
Bescherm je kind tegen de zon in stijl met Playshoes Whale zwemshorts, ontworpen met UV-bescherming voor junioren.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 17,13

€ 13,70

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby uv-beschermende zwemshort Playshoes Whale

De UV-beschermende zwemshort voor kinderen Playshoes Whale is de perfecte keuze voor actieve kinderen die graag in het water spelen en tegelijkertijd beschermd blijven tegen de zon. De zwemshorts zijn ontworpen door het gerenommeerde merk Playshoes, dat al jaren gespecialiseerd is in kinderkleding.

Met ingebouwde UV-bescherming bieden deze zwemshorts optimale bescherming tegen schadelijke zonnestralen, waardoor ze de ideale metgezel zijn voor zonnige dagen op het strand of bij het zwembad. Ouders kunnen erop vertrouwen dat hun kind goed beschermd is en in alle veiligheid van de zomer kan genieten.

De Playshoes Whale zwemshorts zijn speciaal ontworpen voor kinderen, met een lichtgewicht, comfortabele stof waardoor ze vrij kunnen bewegen. De leuke walvismotieven geven dit praktische kledingstuk een speels tintje. Bovendien zijn de shorts gemakkelijk aan en uit te trekken dankzij de elastische tailleband.

Gemaakt van hoogwaardige materialen zijn deze zwemshorts duurzaam en bestand tegen chloor en zeewater, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor gezinsvakanties. Ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze een must-have zijn in de garderobe van je kind.

Deze zwemshorts zijn ontworpen voor junioren en hebben een perfecte pasvorm voor kinderen van 8 tot 14 jaar. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen.

Al met al zijn de Playshoes Whale UV-beschermende zwemshorts voor kinderen een functionele en leuke keuze voor kinderen op zonnige dagen. Met ingebouwde UV-bescherming, comfort en duurzaamheid zijn ze de perfecte metgezel voor veilige wateractiviteiten. Geef je kind het beste met Playshoes.

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 461335-011
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1