Combi-short uv-babybescherming Playshoes Whale

Combi-short uv-babybescherming Playshoes Whale

Beginnend op: € 36,29

€ 29,03

-20%
Bescherm je baby tegen de zon in stijl met de UV combi-short Playshoes Whale, perfect voor die kleine zomeravonturen.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 36,29

€ 29,03

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Combi-short uv-babybescherming Playshoes Whale

Ontdek onze Playshoes Whale combi-short voor baby's, ontworpen om je kleintje te beschermen tegen schadelijke UV-stralen en tegelijkertijd optimaal comfort te bieden. Deze combi-short van het gerenommeerde merk Playshoes is speciaal ontworpen voor baby's met een gevoeligere huid die extra bescherming tegen de zon nodig hebben.

De combi-short heeft een effectieve UV-bescherming om de tere huid van je baby te beschermen tegen schadelijke zonnestralen. Het is ook waterbestendig, waardoor het de ideale keuze is voor wateractiviteiten en dagen op het strand. Je kunt je baby dus veilig laten spelen en plezier laten maken zonder dat hij zich zorgen hoeft te maken over zonnebrand.

Het speelse, kleurrijke ontwerp met een schattige walvisprint zal je baby zeker bekoren en een vleugje eigenzinnigheid toevoegen aan zijn strandoutfit. Bovendien heeft de combi-short een praktische ritssluiting aan de voorkant, zodat je je baby gemakkelijk kunt aan- en uitkleden.

De zachte, lichtgewicht stof biedt optimaal comfort voor je baby terwijl hij zich vrij kan bewegen. Bovendien is de combi-short gemakkelijk te onderhouden en kan hij in de wasmachine worden gewassen zonder vorm- of kleurverlies.

Geef je baby hoogwaardige bescherming tegen de zon met de UV combi-short Playshoes Whale. Met zijn schattige ontwerp en praktische functionaliteit is het de ideale bondgenoot voor zonnige dagen met je baby. Wacht dus niet langer en voeg deze combi-short vandaag nog toe aan de garderobe van je baby!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 461333-011
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1