Baby uv-beschermend zwempak Playshoes Whale

Baby uv-beschermend zwempak Playshoes Whale

Beginnend op: € 35,28

€ 28,22

-20%
Bescherm je kind tegen de zon in stijl met het 2-delige zwempak Playshoes Whale, ontworpen voor junioren en met UV-bescherming.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 35,28

€ 28,22

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby uv-beschermend zwempak Playshoes Whale

Het Playshoes Whale 2-delige zwempak is perfect voor jonge kinderen die graag in het water spelen en tegelijkertijd beschermd zijn tegen de zon. Dit zwempak, speciaal ontworpen voor junioren, biedt UV-bescherming zodat je kinderen veilig van de zon kunnen genieten.

Het schattige ontwerp van dit zwempak met is voorzien van vrolijke walvissen waar kinderen zeker van zullen houden. Gemaakt door het gerenommeerde merk Playshoes, is dit zwempak zowel comfortabel als duurzaam, ideaal voor dagen op het strand of bij het zwembad.

Dit zwempak is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt UPF 50+ bescherming tegen de zon, wat betekent dat het 98% van de schadelijke UV-stralen blokkeert. Je kunt dus gerust zijn in de wetenschap dat je kind goed beschermd is tegen zonnestralen.

Het 2-delige zwempak wordt ook geleverd met een bijpassend broekje en topje, beide met een zachte stoffen voering voor optimaal comfort voor je kind. De verstelbare bandjes zorgen voor een perfecte pasvorm voor alle lichaamsvormen.

Naast functioneel is dit zwempak ook erg modieus met zijn felle kleuren en leuke walvismotief. Je kind zal het graag dragen en er trots op zijn om het aan zijn vriendjes te laten zien.

Geef je kind een praktisch, comfortabel en stijlvol zwempak met het 2-delige UV-beschermende zwempak Playshoes Whale. Dit zwempak is perfect voor buitenactiviteiten en zal snel een zomer must-have worden voor je kind. Bestel het nu en laat je kind veilig van de zon genieten!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 461332-011
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1