Beschermende babypyjama met korte mouwen Playshoes Whale

Beschermende babypyjama met korte mouwen Playshoes Whale

Beginnend op: € 35,28

€ 28,22

-20%
Bescherm je kind tegen de zon met de UV Combi-short Playshoes Whale, speciaal ontworpen voor junioren.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 35,28

€ 28,22

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Beschermende babypyjama met korte mouwen Playshoes Whale

De UV-beschermende combi-short voor kinderen Playshoes Whale is een must-have voor actieve kinderen! Ontworpen door het bekende merk Playshoes, biedt deze combi-short niet alleen effectieve bescherming tegen zonnestralen, maar ook een leuke stijl met zijn walvisprint.

Deze combi-short is speciaal ontworpen voor junioren en biedt een perfecte pasvorm voor opgroeiende kinderen. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel licht als duurzaam, ideaal voor buitenactiviteiten. Bovendien heeft hij een UV-bescherming van 50+, voor maximale bescherming tegen schadelijke zonnestralen.

Dankzij de comfortabele pasvorm en de praktische ritssluiting is dit speelpak gemakkelijk aan en uit te trekken en biedt het veel bewegingsvrijheid zodat je kind veilig kan spelen en plezier maken. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden en droogt het snel, waardoor het een ideale keuze is voor strandvakanties of zonnige dagen bij het zwembad.

Of het nu gaat om een dagje naar het strand, een gezinsuitstapje of gewoon spelen in de tuin, het Playshoes Whale speelpak met UV-bescherming voor kinderen is de perfecte keuze om je kind beschermd en stijlvol in de zon te houden. Vergeet niet om het nu aan de garderobe van je kind toe te voegen voor veilige zomeravonturen!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 461331-011
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1