Beeldje - stuiterende roze lama Jamara

Beeldje - stuiterende roze lama Jamara
€ 23,69
Neem de rose stuiterende lama Jamara voor uren speelplezier! Ideaal voor fans van speelgoed en spelletjes.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Beeldje - stuiterende roze lama Jamara

Het rose stuiterende lama beeldje Jamara is het perfecte speelgoed voor alle kinderen die van spelletjes en speelgoed houden! Ontworpen door het beroemde merk Jamara, zal dit beeldje een vleugje kleur en fantasie toevoegen aan hun collectie.

Dit beeldje is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is zowel stevig als resistent, waardoor het een lange levensduur heeft voor eindeloos speelplezier. Het gedetailleerde ontwerp van deze stuiterende lama maakt het een uniek en origineel verzamelobject.

Met zijn heldere kleur rose en grote, expressieve ogen zal deze springende lama zeker in het oog springen en de verbeelding van kinderen prikkelen. Maar dat is nog niet alles: dit beeldje is niet alleen een collector's item, het is ook leuk interactief speelgoed. Druk gewoon op zijn hoofd om hem te laten springen en stuiteren, voor een dynamische en leuke speelervaring.

Deze springende lama is ideaal voor kinderen van alle leeftijden en is een geweldige manier om hun motorische vaardigheden en coördinatie te stimuleren terwijl ze plezier hebben. Ouders zullen blij zijn om hun kinderen op een speelse manier te zien bewegen en kinderen zullen dol zijn op spelen met hun nieuwe speelkameraad.

Voeg een vleugje kleur en fantasie toe aan de speelgoed- en spelletjescollectie van je kind met het rose stuiterende lama beeldje Jamara. Dit beeldje is een perfect cadeau voor elke gelegenheid en zal zeker in de smaak vallen bij jong en oud. Dus wacht niet langer, geef ze dit schattige wezen dat zeker een glimlach op hun gezicht zal toveren en ze zal vermaken!

Extra informatie

Merk Jamara
Fabrikant SKU 454609
Kleur roze
Kleur Roos
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1