Auto spelletjes - arocs dieplader 2.4ghz Jamara Mercedes

Auto spelletjes - arocs dieplader 2.4ghz Jamara Mercedes
€ 98,30
Geef je kind uren speelplezier met onze Arocs 2.4Ghz autogame met dieplader - door Jamara." jeuxetjouets Jamara
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Auto spelletjes - arocs dieplader 2.4ghz Jamara Mercedes

Ontdek het plezier van spelen met de Arocs 2.4Ghz autogame met dieplader van Jamara! Dit geweldige speelgoed is een echt meesterwerk van Jamara, een specialist in speelgoed en spellen. Je zult versteld staan van de kwaliteit en het realisme van deze modelauto Mercedes, ideaal voor kinderen die van autorijden houden.

Dankzij de afstandsbediening met 2,4Ghz frequentie kun je je Arocs dieplader heel nauwkeurig besturen. Binnen of buiten, deze radiografisch bestuurbare auto biedt een meeslepende, leuke speelervaring voor jong en oud.

Het ontwerp van deze modelauto is geïnspireerd op de beroemde Arocs dieplader van Mercedes, met al zijn levensechte details. Kinderen zullen het geweldig vinden om hun eigen miniatuurversie van dit bouwvoertuig te besturen en hun eigen speelscenario's te creëren.

Deze autoset is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is stevig en duurzaam, zodat hij bestand is tegen intensief gebruik door kinderen. Bovendien is hij eenvoudig in elkaar te zetten en te gebruiken, waardoor het een ideaal cadeau is voor verjaardagen, vakanties of andere speciale gelegenheden.

Geef je kind de kans om hun coördinatie en behendigheid te ontwikkelen terwijl ze plezier hebben met de Arocs 2.4Ghz dieplader autoset van Jamara. Mis de kans niet om je kind speelgoed te geven dat urenlang plezier en avontuur zal bieden!

Extra informatie

Merk Jamara
Fabrikant SKU 432959
Kleur geel/zwart
Kleur Geel
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1