Set schapenbeeldjes Britains Farm Toys

Set schapenbeeldjes Britains Farm Toys
€ 12,09
Ontdek de schattige set Britains schapenfiguurtjes, ideaal voor fans van spellen en speelgoed. Een niet te missen kwaliteitscreatie!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Set schapenbeeldjes Britains Farm Toys

Het merk Britains presenteert met trots de set schapenfiguurtjes. Deze schattige miniatuurschaapjes zijn perfect voor fans van spellen en speelgoed en voegen een charmant tintje toe aan je verzameling.

Deze figuurtjes zijn met zorg en aandacht voor detail gemaakt, ze zijn levensecht en zullen jong en oud verrukken. Elk schaap is uniek, met zijn eigen kleuren en uitdrukkingen, waardoor ze nog realistischer en vertederender zijn.

Of je ze nu gebruikt om mee te spelen of om je bureau of plank mee te versieren, deze Britains schapen zullen een leuke en speelse touch toevoegen aan je dagelijks leven. Door hun kleine formaat zijn ze ook perfect om overal mee naartoe te nemen.

Met deze set schapen kun je scènes uit het leven op de boerderij naspelen en je fantasie de vrije loop laten. Speel met je vrienden en familie of verzamel ze allemaal om je eigen kudde te creëren.

Verwen jezelf of je geliefden met deze schattige Britains schapen en laat ze je vergezellen op al je avonturen. Wacht niet langer en voeg ze vandaag nog toe aan je spellen- en speelgoedcollectie!

Extra informatie

Merk Britains Farm Toys
Fabrikant SKU 432821
Kleur geel
Kleur Geel
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1