Waterdichte softshell jas voor kinderen Helly Hansen Marka

Waterdichte softshell jas voor kinderen Helly Hansen Marka
Beginnend op: € 110,92
Bescherm je kind tegen de elementen met de waterdichte softshell jas Helly Hansen Marka, ontworpen door een vertrouwd merk.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 110,92
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterdichte softshell jas voor kinderen Helly Hansen Marka

De waterdichte softshell jas voor kinderen Helly Hansen Marka is de perfecte keuze om je kind warm en droog te houden tijdens al hun buitenavonturen. Dit jack is gemaakt door het gerenommeerde merk Helly Hansen, specialisten in technische sportkleding, en is ontworpen om maximale bescherming te bieden tegen de elementen, terwijl het comfortabel en praktisch blijft voor jonge ontdekkingsreizigers.

Het jack is ontworpen met softshell-technologie, die een water- en winddichte buitenstof combineert met een zachte, warme voering aan de binnenkant. Dit betekent dat je kind zelfs in stromende regen of winderige omstandigheden droog kan blijven, terwijl het toch comfortabel blijft dankzij het ademende vermogen van de stof.

Deze jas is ook hoogwaardig afgewerkt, met getapete naden en een waterdichte ritssluiting voor extra bescherming. Het is ontworpen om slijtage te weerstaan, waardoor het een betrouwbare keuze is voor actieve kinderen.

Naast de functionaliteit heeft de Helly Hansen Marka softshell waterdichte jas voor kinderen een modern, stijlvol ontwerp, met het iconische logo van het merk op de borst. De jas is verkrijgbaar in een reeks kleuren naar ieders smaak.

Deze jas is ontworpen voor kinderen van alle leeftijden en is ideaal voor buitenactiviteiten zoals wandelen, kamperen, fietsen of gewoon naar school gaan in nat weer. Hij is licht van gewicht en gemakkelijk op te bergen, waardoor het een praktische keuze is voor alle gelegenheden.

Geef je kind de kwaliteit en prestaties van het merk Helly Hansen met de Marka waterdichte softshell kinderjas. Bescherm ze tegen de elementen en laat ze in alle vertrouwen en veiligheid op ontdekking gaan met deze betrouwbare en stijlvolle jas. Bestel nu en geef je kind het allerbeste in softshell-technologie om alle weersomstandigheden in stijl te trotseren.

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 41793-179
Kleur terracotta
Kleur Oranje
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior