Auto spelletjes - mobiele kraan Jamara Mercedes Arocs 2,4Ghz

Auto spelletjes - mobiele kraan Jamara Mercedes Arocs 2,4Ghz
€ 80,15
Beleef veel plezier met de Mercedes Arocs 2,4Ghz mobiele kraan van Jamara! Het perfecte speelgoed voor autofans.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Auto spelletjes - mobiele kraan Jamara Mercedes Arocs 2,4Ghz

De mobiele kraanwagenset Jamara Mercedes Arocs 2,4Ghz is onmisbaar speelgoed voor sensatiezoekers en bouwliefhebbers. Dit autospelletje is gemaakt door het gerenommeerde merk Jamara en is perfect voor kinderen die van spelletjes en speelgoed houden. Met de 2,4Ghz afstandsbediening kunnen kinderen hun mobiele kraan nauwkeurig en realistisch besturen.

Dit autogame is geïnspireerd op de Mercedes Arocs en is het perfecte gereedschap voor kleine bouwers in de dop. Dankzij de mobiele kraan kunnen kinderen voorwerpen optillen en verplaatsen, net als op een echte bouwplaats! De afwerking en details van dit speelgoed zijn van uitzonderlijke kwaliteit en bieden een meeslepende en realistische speelervaring.

Dit autospelletje is niet alleen heel leuk, het is ook een uitstekende manier om de coördinatie en fijne motoriek van kinderen te ontwikkelen. Ze kunnen plezier beleven aan het bouwen en verplaatsen van objecten terwijl ze hun behendigheid ontwikkelen.

Deze autoset is gemaakt van stevige, duurzame materialen en is ontworpen om het meest intense spel te doorstaan. Kinderen kunnen urenlang van hun mobiele kraan genieten zonder zich zorgen te maken dat hij beschadigd raakt.

Kortom, de Mobiele Kraan Autoset Jamara Mercedes Arocs 2,4Ghz is een ideale keuze voor kinderen die van spelletjes en speelgoed houden. Met zijn nauwkeurige afstandsbediening, realistische constructie en onberispelijke kwaliteit zal dit speelgoed zeker de harten van jong en oud veroveren. Geef je kind urenlang plezier en avontuur met dit must-have autospelletje van Jamara.

Extra informatie

Merk Jamara
Fabrikant SKU 416782
Kleur geel
Kleur Geel
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1