Waterdicht kinderjack Helly Hansen K Sarah

Waterdicht kinderjack Helly Hansen K Sarah
Beginnend op: € 90,75
De Helly Hansen K Sarah waterdichte jas voor kinderen, perfect aangepast aan hun leeftijd, om alle weersomstandigheden in stijl te trotseren.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 90,75
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterdicht kinderjack Helly Hansen K Sarah

De waterdichte kinderjas Helly Hansen K Sarah is een must-have voor beginnende jonge avonturiers. Deze jas van het beroemde merk Helly Hansen combineert stijl en functionaliteit om optimale bescherming te bieden tegen de elementen.

Deze waterdichte jas is speciaal ontworpen voor kinderen en zit vol met geavanceerde technische functies om totale bescherming te bieden tegen regen, wind en sneeuw. De waterdichte, ademende stof laat vocht ontsnappen en voorkomt dat water binnendringt, zodat je kind altijd droog en comfortabel blijft.

De waterdichte jas Helly Hansen K Sarah heeft ook een verstelbare capuchon om het hoofd en gezicht van je kind te beschermen tegen de elementen. Verstelbare manchetten en een elastische zoom zorgen voor een perfecte pasvorm voor maximale bescherming tegen de elementen.

Naast de functionaliteit is deze jas ook erg modieus met zijn moderne ontwerp en felle kleuren. Je kind zal het graag dragen bij al zijn buitenactiviteiten, of het nu naar school gaat, fietst of met vriendjes speelt.

Gemaakt door het gerenommeerde merk Helly Hansen, staat deze waterdichte jas synoniem voor kwaliteit en duurzaamheid. Het is bestand tegen de meest intense spelletjes en avonturen van je kind, voor langdurig gebruik.

Geef je kind de beste bescherming tegen de elementen met het Helly Hansen K Sarah waterdichte jack. Door de combinatie van stijl en functionaliteit is dit de ideale metgezel voor al hun buitenactiviteiten, ongeacht het weer. Bestel nu en geef je kind de jas die het verdient om droog en warm te blijven.

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 40084-699
Kleur heideaop
Kleur Paars
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior