wikoti bordspellen - de dans van de stam Bioviva

wikoti bordspellen - de dans van de stam Bioviva
€ 31,51
Ontdek de dans van de stam Bioviva met dit coöperatieve spel met indianenthema. Verzamel je familie rond het vuur voor een onvergetelijke avond.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

wikoti bordspellen - de dans van de stam Bioviva

Een coöperatief geheugenspel met als thema de indianen, om families samen te brengen in de tipi's voordat het vuur uit is. Elke speler draait om de beurt een fiche om en voert de bijbehorende actie uit. Als het een Sioux-fiche is, kiezen de spelers onder welke tipi ze het willen plaatsen. De gekozen tipi wordt dan opgetild om hem daar te plaatsen. Als er al een identiek speelfiguur onder de tipi lag, plaats je het speelfiguur met de afbeelding naar beneden, meng je de speelfiguren en haal je een houtblok uit het vuur. Als het fiche een Dansfiche is, staan de spelers op voor een korte dans rond de tafel en gaan dan weer op een andere plek zitten. De spelers winnen het spel, allemaal samen, als er in elke tipi precies één Siouxfamilie woont voordat het vuur is gedoofd. Het is een leuk spel dat kan evolueren dankzij de verschillende regels.

Inhoud: 16 Sioux lopers (diam. 4 cm), 2 Maan lopers, 4 Slaap lopers, 4 Dans lopers, 1 vuur, 1 houten Coyote, 4 houten houtblokken, 4 tipi's om te bouwen, 1 bizon en 1 rots (voor decoratie), 1 dubbelzijdige poster, boekje met regels en informatie over de Sioux, in een doos van 6 x 27 x 27 cm. Een eco-ontworpen spel gemaakt in France

Franse versie

Extra informatie

Merk Bioviva
Fabrikant SKU 400176
Kleur blauw/geel/rood
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Age Mini 5 ans
Alimentation N/A
Hoeveelheid per product 1