Babyslippers Havaianas Slim

Babyslippers Havaianas Slim

Beginnend op: € 23,19

€ 17,80

-23%
Neem de Braziliaanse stijl van jongs af aan over met de schattige babyslippers Havaianas Slim, van het beroemde merk Havaianas.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 23,19

€ 17,80

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Babyslippers Havaianas Slim

Ontdek de schattige babyslippers van Havaianas Slim, speciaal ontworpen voor peuters! Dit gerenommeerde merk presenteert een nieuwe collectie schoenen voor baby's die comfort, stijl en kwaliteit combineren. De Havaianas Slim babyslippers zijn een mini-versie van de beroemde Braziliaanse slippers, speciaal aangepast aan de kleine voetjes van onze kleintjes.

Deze teenslippers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn niet alleen zacht en comfortabel voor tere kleine voetjes, ze zijn ook stevig genoeg om hun dagelijkse avonturen te weerstaan. De zachte rubberen bandjes passen goed om baby's voetjes en zorgen voor optimale ondersteuning en bewegingsvrijheid.

Deze babyslippers van Havaianas Slim zijn verkrijgbaar in een reeks heldere, leuke kleuren en voegen een vleugje plezier toe aan elke outfit. Of het nu een dagje naar het strand, een familie-uitje of gewoon een wandeling is, deze teenslippers zijn de perfecte keuze om kleine voetjes koel, comfortabel en trendy te houden.

Deze teenslippers zijn ook gemakkelijk aan en uit te trekken dankzij het praktische ontwerp, perfect voor ouders die veel onderweg zijn. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor ze een praktische keuze zijn voor drukke ouders.

Geef je baby comfort en stijl met babyslippers Havaianas Slim. Deze teenslippers zijn perfect voor opgroeiende baby's en een must-have voor de zomer. Dus voeg ze nu toe aan de garderobe van je kleintje!

Extra informatie

Merk Havaianas
Fabrikant SKU 4000030-5241
Kleur roze koorts
Kleur Roos
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby