Kinderboek Sassi Les Véhicules [Grootte 24x32,5 cm]

Kinderboek Sassi Les Véhicules [Grootte 24x32,5 cm]

€ 25,11

€ 20,27

-19%
Ontdek samen met je kind het plezier van lezen dankzij Sassi! Les véhicules komt tot leven in dit educatieve boek vol avonturen!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Kinderboek Sassi Les Véhicules

Ontdek de wereld van voertuigen met dit kinderboek van Sassi. Dit interactieve boek is ontworpen voor jonge kinderen en is een geweldige manier om te leren terwijl je plezier hebt. De kleurrijke illustraties en dikke bladzijden maken het makkelijk hanteerbaar voor kleine handjes.

Met dit boek kan je kind verschillende soorten voertuigen ontdekken, zoals auto's, vrachtwagens, vliegtuigen en boten. Op elke pagina wordt op een eenvoudige en leuke manier een nieuw voertuig geïntroduceerd, zodat je kind vertrouwd raakt met de verschillende vormen en functies.

Behalve leuk is dit boek ook leerzaam. Je kind zal zijn vormherkenning en leesvaardigheid kunnen ontwikkelen dankzij de illustraties en eenvoudige woorden die in het boek worden gebruikt. Hun verbeelding wordt ook gestimuleerd als ze verhalen maken met les véhicules.

Dit kinderboek is gemaakt van duurzaam papier en kan tegen een stootje. Het is het perfecte cadeau voor jonge kinderen met een passie voor les véhicules en spelletjes en speelgoed in het algemeen. Geef ze dit boek en kijk hoe ze uren plezier hebben!

Voeg dit kinderboek Sassi Les Véhicules toe aan de collectie boeken en speelgoed van je kind en laat ze de wereld van voertuigen op een leuke en leerzame manier ontdekken. Bestel het nu en maak je kind blij!

Extra informatie

Merk Sassi
Fabrikant SKU 381063
Kleur oranje
Kleur Oranje
Maat 24x32,5 cm - Standaard Franse maten
Age Mini 4 ans
Hoeveelheid per product 1