Kinderboek Sassi Blanche-Neige Et Les Sept Nains [Grootte 28x23 cm]

Kinderboek Sassi Blanche-Neige Et Les Sept Nains [Grootte 28x23 cm]

€ 18,05

€ 14,97

-17%
Ontdek de magie van sprookjes met het Sassi Blanche-Neige Et Les Sept Nains boek, perfect voor kinderen die van spelletjes en speelgoed houden.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Kinderboek Sassi Blanche-Neige Et Les Sept Nains

Dit kinderboek van Sassi, "Blanche-Neige Et Les Sept Nains", is een must-have voor fans van speelgoed en spelletjes. Dit boek is geïnspireerd op het beroemde sprookje en biedt een nieuwe manier om het verhaal van Sneeuwwitje en haar zeven dwergen te ontdekken. Met prachtige illustraties en tekst die geschikt is voor jonge lezers, is dit boek perfect om de verbeelding van kinderen te stimuleren en hen aan te moedigen om te lezen.

De kleurrijke pagina's en gedetailleerde illustraties trekken de aandacht van je kind en nemen het mee naar een magische wereld vol vertederende personages. Naast vermaak biedt dit boek ook een belangrijke levensles door waarden als vriendschap, vriendelijkheid en moed te benadrukken.

Naast het verhaal is dit kinderboek ook een educatief hulpmiddel. Het kan jonge lezers helpen hun leesvaardigheid en hun begrip van het Frans te verbeteren. Door de avonturen van Sneeuwwitje te volgen, kunnen kinderen bovendien belangrijke woorden en uitdrukkingen leren.

Gemaakt door Sassi, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteitsproducten en unieke ontwerpen, is dit boek niet alleen een plezier voor de ogen, maar ook voor de handen. De dikke, slijtvaste pagina's zijn perfect voor kleine handjes en garanderen dat het boek langer meegaat.

Neem je kind mee op een spannende reis naar de magische wereld van Sneeuwwitje en haar dwergenvriendjes met dit kinderboek Sassi. Dit boek is een ideaal cadeau voor kinderen van de leeftijd tous en zal hen niet alleen plezier brengen, maar ook waardevolle levenslessen. Mis de kans niet om dit prachtige verhaal met je kind te delen dankzij dit betoverende boek.

Extra informatie

Merk Sassi
Fabrikant SKU 380899
Kleur groene
Kleur Groen
Maat 28x23 cm - Standaard Franse maten
Age Mini 3 ans
Hoeveelheid per product 1