Kinderboek Sassi Familles Nombreuses

Kinderboek Sassi Familles Nombreuses

€ 16,03

€ 13,47

-16%
Ontdek het plezier van spelen met het gezin met het Sassi Familles Nombreuses kinderboek van Sassi, perfect voor fans van spelletjes en speelgoed.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Kinderboek Sassi Familles Nombreuses

Het Sassi Familles Nombreuses kinderboek is de perfecte keuze voor familles nombreuses op zoek naar een leuke en leerzame activiteit voor hun kinderen. Gemaakt door het gerenommeerde merk Sassi, is dit boek een must-have voor fans van speelgoed en spelletjes.

Dompel jezelf onder in de kleurrijke, interactieve wereld van dit boek, dat met een grote familie en hun dagelijkse avonturen laat zien. De gedetailleerde illustraties en eenvoudige teksten maken het een ideaal hulpmiddel om de verbeelding van kinderen te stimuleren en het lezen aan te moedigen.

Het boek is ook een uitstekende manier om kinderen te leren over familiewaarden zoals liefde, solidariteit en het belang van samen tijd doorbrengen. Kinderen kunnen zich identificeren met de personages en leren over het belang van helpen en delen.

Het Sassi Familles Nombreuses kinderboek is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het duurzaam is en bestand tegen gebruik door kinderen. Bovendien is het milieuvriendelijk omdat het gedrukt is op gerecycled papier, waardoor het een ethische keuze is voor milieubewuste ouders.

Dit boek is ideaal voor kinderen van 3 tot 8 jaar en kan alleen of met het hele gezin worden gelezen. Het is perfect voor voorleesavonden met het hele gezin of als leuke activiteit tijdens een autorit.

Geef je kinderen het Sassi Familles Nombreuses kinderboek en laat ze ontsnappen naar een magische wereld vol vreugde en familiewaarden. Het is het ideale cadeau voor verjaardagen, vakanties of gewoon om je kinderen te verwennen.

Wacht niet langer en koop nu je Sassi Familles Nombreuses kinderboek om je kinderen een onvergetelijke leeservaring te geven. Het is een waardevolle investering in het geluk en de ontwikkeling van je kinderen.

Extra informatie

Merk Sassi
Fabrikant SKU 380752
Kleur veelkleurig
Kleur Kleurrijk
Maat TU - Standaard Franse maten
Age Mini 6 ans
Hoeveelheid per product 1