Auto spelletjes Universal Hobbies New Holland T7.165S

Auto spelletjes Universal Hobbies New Holland T7.165S
€ 84,19
Ontdek het nieuwe automodel T7.165S van Universal Hobbies, perfect voor liefhebbers van spellen en speelgoed. Bestel hem nu!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Auto spelletjes Universal Hobbies New Holland T7.165S

Fans van autospellen en het merk Universal Hobbies zullen blij zijn om het gloednieuwe model New Holland T7.165S te ontdekken. Dit speelgoed is perfect voor zowel kinderen als verzamelaars, dankzij de uitzonderlijke kwaliteit en het realisme.

Vervaardigd door Universal Hobbies, is deze modelauto een perfecte replica van de beroemde tractor New Holland T7.165S. Met zijn realistische details en zorgvuldige afwerking zal hij zeker de meest veeleisende klanten voor zich winnen.

Deze autoset is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de handen. Jong en oud kunnen genieten van het rollen over elke ondergrond, dankzij de rubberen wielen van hoge kwaliteit. Dankzij het stevige metalen chassis kan er uren mee gespeeld worden.

Of je hem nu aan je collectie wilt toevoegen of ermee wilt spelen, deze Universal Hobbies auto is een must-have voor alle speelgoed- en spelletjesliefhebbers. Het is ook een uitstekende keuze als cadeau voor iemand die van miniatuurauto's houdt.

Mis de kans niet om dit juweeltje van het merk Universal Hobbies te bezitten. Voeg de Universal Hobbies New Holland T7.165S Car Games nu toe aan je collectie en laat je verleiden door de ongeëvenaarde kwaliteit en het realisme. Let op: dit product is beperkt leverbaar, dus haast je voordat het te laat is!

Extra informatie

Merk Universal Hobbies
Fabrikant SKU 365001
Kleur blauw
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1