Auto spelletjes Universal Hobbies New Holland T7.190

Auto spelletjes Universal Hobbies New Holland T7.190
€ 84,19
Tem de weg met de T7.190 autoset van Universal Hobbies. Een must-have voor fans van games en speelgoed.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Auto spelletjes Universal Hobbies New Holland T7.190

Ontdek het plezier van autorijden met de Car Games Universal Hobbies New Holland T7.190! Met dit speelgoed van het beroemde merk Universal Hobbies kun je urenlang spannend en realistisch spelen. Of je nu een autoliefhebber bent of een fan van spellen en speelgoed, dit model is gemaakt voor jou.

De Car Games Universal Hobbies New Holland T7.190 is een hoogwaardig miniatuurvoertuig dat de beroemde tractor New Holland T7.190 getrouw nabootst. Met zijn realistische details en zorgvuldige afwerking zal het jong en oud aanspreken.

Dit speelgoed is ideaal om de verbeelding en creativiteit van kinderen te stimuleren. Ze kunnen er allerlei verhalen mee verzinnen en zich inbeelden dat ze op het land werken of over het platteland zwerven. Ze kunnen ook hun fijne motoriek en coördinatie ontwikkelen door de verschillende onderdelen te manipuleren en het voertuig te laten rollen.

Maar dat is niet alles: de Universal Hobbies New Holland T7.190 Autoset is ook een verzamelobject voor liefhebbers van voertuigen en modelbouw. Met zijn bouwkwaliteit en realisme zal hij zeker een plaatsje vinden in elke miniatuurverzameling.

Dit speelgoed is gemaakt door het beroemde merk Universal Hobbies en staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Kinderen kunnen er uren mee spelen zonder het risico te lopen het te beschadigen. Bovendien is het gemaakt van veilige, milieuvriendelijke materialen, zodat het in alle veiligheid kan worden gebruikt.

Geef de Car Games Universal Hobbies New Holland T7.190 cadeau aan je kinderen of andere autoliefhebbers. Dit unieke speelgoed zal ze zeker bekoren en ze het plezier van autorijden laten ontdekken. Voeg het vandaag nog toe aan je verzameling speelgoed en spelletjes!

Extra informatie

Merk Universal Hobbies
Fabrikant SKU 363007
Kleur blauw
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1