Rijdend speelgoed - anemoon paardentransporter Kidsglobe

Rijdend speelgoed - anemoon paardentransporter Kidsglobe
€ 21,67
Ontdek het Anemone ruiterspeelgoed, perfect voor jonge paarden- en paardrijliefhebbers, van Kidsglobe. Ideaal om mee te spelen en plezier te hebben!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Rijdend speelgoed - anemoon paardentransporter Kidsglobe

Het speelgoed voor paardrijden - Anemone paardentransporter Kidsglobe is het perfecte product voor jonge paarden- en paardrijliefhebbers. Ontworpen door het beroemde merk Kidsglobe, dat gespecialiseerd is in spellen en speelgoed voor kinderen, is dit speelgoed een must-have voor alle paardenliefhebbers.

De Anemone paardentransporter is leuk, realistisch speelgoed waarmee kinderen hun eigen ruiteravonturen kunnen naspelen. Met zijn compacte formaat en realistische details is dit speelgoed ideaal om de verbeelding te stimuleren en creatief spel aan te moedigen.

Kinderen kunnen veel plezier beleven aan het in- en uitladen van de paarden dankzij de meegeleverde oprijplaat en de opbergruimte in de transporter. De deuren gaan gemakkelijk open en dicht voor soepel, realistisch spel.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is dit speelgoed duurzaam en slijtvast, waardoor het een uitstekende keuze is voor actieve kinderen. Bovendien voldoet het aan de strengste veiligheidsnormen, waardoor ouders met een gerust hart naaresprit gaan.

Of je kind nu een fervent ruiter is of gewoon een fan van spelletjes en speelgoed, het speelgoed voor paardrijden - Anemone paardentransporter Kidsglobe zal een perfecte aanvulling zijn op hun collectie. Geef ze de kans om te spelen en plezier te hebben terwijl ze hun creativiteit en verbeelding ontwikkelen met dit spannende speelgoed. Bestel het jouwe vandaag nog en zie je kind opbloeien in de wondere wereld van het paardrijden.

Extra informatie

Merk Kidsglobe
Fabrikant SKU 362303
Kleur grijs
Kleur Grijs
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1