Kinderbadjas in fleece Playshoes Die Maus

Kinderbadjas in fleece Playshoes Die Maus

Beginnend op: € 28,22

€ 21,16

-25%
De Die Maus kinderbadjas van fleece van Playshoes is warm, zacht en comfortabel en perfect om je kind in stijl warm te houden.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 28,22

€ 21,16

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinderbadjas in fleece Playshoes Die Maus
  • Gemaakt van zachte fleece.
  • Ruime capuchon. Twee grote zakken.
  • Fleece riem.
  • Knoopsluiting bij de hals.
  • Oeko-Tex Standaard 100 - Klasse 1.

Details

Deze mooie rode en rose kinderkleedjas van Playshoes is gemaakt van superzachte fleecestof. Perfect om kinderen warm te houden, ideaal voor als ze 's ochtends nog een pyjama aan moeten. Of als hij al aan is voor het slapengaan. Zo kan je kind zich opwarmen in een warme ochtendjas voordat hij naar bed gaat. Dankzij de stippenprint en het vrolijke muizenfiguurtje zal je kind niet aarzelen om zijn ochtendjas aan te trekken!

Deze kinderkamerjas heeft een ruime capuchon die comfortabel om het hoofd past. Met een zachte ceintuur en knoop bij de halslijn kun je de ochtendjas losjes of helemaal omhoog sluiten - precies zoals je kind het wil. De badjas heeft twee handige zakken met genoeg ruimte voor een paar spulletjes of de handjes van je kind natuurlijk. Het is ook fijn om te weten dat deze fleece badjas het Oeko-Tex Standaard 100 - Klasse 1 certificaat draagt. Dit betekent dat het voldoet aan strenge Europese regelgeving en geen schadelijke chemicaliën bevat. Je kunt gerust zijn als je je kind aankleedt in deze ochtendjas!

Playshoes Voldoet aan EU-richtlijnen: Alle Playshoes producten zijn vervaardigd in overeenstemming met strenge EU-normen. De producten overschrijden de grenswaarde voor chemische stoffen niet. De producten zijn ook getest door het onafhankelijke Prüfinstitut Hohenstein en goedgekeurd op schadelijke stoffen en UV-bescherming.

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 340182-018
Kleur roze
Kleur Roos
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior