Baby fleece badjas Playshoes Hawaii

Baby fleece badjas Playshoes Hawaii

Beginnend op: € 24,19

€ 17,05

-30%
Geef je kind het comfort en de warmte van een fleece badjas Playshoes Hawaii, ideaal na een bad of voor het slapen gaan. Junior.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 24,19

€ 17,05

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby fleece badjas Playshoes Hawaii

De Playshoes Hawaii fleece badjas voor kinderen is de perfecte keuze om je kind behaaglijk en warm te houden na een bad of voor het slapen gaan. Gemaakt door het gerenommeerde merk Playshoes, is deze badjas speciaal ontworpen voor kinderen van junior.

Gemaakt van zacht, donzig fleece voelt deze badjas warm en zacht aan, waardoor je kind zich comfortabel en ontspannen voelt. Het hoogwaardige materiaal garandeert ook duurzaamheid en slijtvastheid, waardoor deze badjas ideaal is voor dagelijks gebruik.

De badjas heeft ook een leuk en kleurrijk ontwerp met een patroon Hawaii, dat je kind zeker zal bevallen en het nog spannender zal maken om te dragen. De felle kleuren en verzorgde details maken deze badjas niet alleen functioneel maar ook esthetisch.

Dankzij de comfortabele pasvorm en verstelbare tailleband past deze badjas zich gemakkelijk aan de maat van je kind aan en biedt hij optimaal comfort. Bovendien heeft hij twee praktische zakken, ideaal om kleine spullen in op te bergen of de handen van je kind warm te houden.

Deze badjas is niet alleen knus en praktisch, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Hij kan in de wasmachine worden gewassen voor een gemakkelijke reiniging en rapide, waardoor het een praktische optie is voor drukke ouders.

Geef je kind het comfort en de warmte die het nodig heeft met de fleece badjas voor kinderen Playshoes Hawaii. Deze badjas is perfect voor gebruik thuis of op reis en zal snel de favoriet van je kind worden. Bestel hem nu en maak badtijd nog leuker voor je kleine schat.

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 340125-022
Kleur lichtgroen
Kleur Groen
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1