Badjas in fleece voor babymeisjes Playshoes Hawaii

Badjas in fleece voor babymeisjes Playshoes Hawaii

Beginnend op: € 24,19

€ 18,14

-25%
Ontdek de fleece badjas voor meisjes Playshoes Hawaii voor een comfortabele en trendy stijl. Deze badjas is ideaal voor jonge meisjes en zal alle jonge vrouwen bevallen.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 24,19

€ 18,14

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Badjas in fleece voor babymeisjes Playshoes Hawaii

Ontdek comfort en stijl met de fleece badjas voor meisjes Playshoes Hawaii. Deze badjas is perfect voor jonge meisjes die willen ontspannen na een lange dag op school of zich klaarmaken voor een dagje strand. Met zijn leuke en kleurrijke ontwerp zal hij zeker in de smaak vallen bij alle jonge meisjes.

De badjas is gemaakt door het gerenommeerde merk Playshoes, bekend om zijn kwaliteitsproducten voor kinderen. Het merk staat bekend om zijn unieke ontwerpen en zachte stoffen, en deze badjas is daarop geen uitzondering. Hij is gemaakt van zacht fleece en is zowel warm als comfortabel, ideaal voor kille avonden of winterochtenden.

Deze badjas is speciaal ontworpen voor meisjes, met een vrouwelijke snit en details. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten voor jonge meisjes, zodat hij perfect past voor elke leeftijd. Bovendien heeft de badjas een praktische capuchon om je hoofd warm te houden en een ceintuur voor een persoonlijke pasvorm.

Het ontwerp op Hawaii geeft de badjas een frisse, vrolijke touch. De felle kleuren en tropische patronen maken het een perfecte keuze voor jonge meisjes die van mode houden en de laatste trends volgen. Of het nu is om thuis te ontspannen of een dagje naar het strand, deze badjas is een onmisbaar accessoire.

Deze badjas is ontworpen voor jonge meisjes en is ook een uitstekend cadeau voor verjaardagen of feestjes. Hij zal zeker in de smaak vallen bij elk jong meisje dat zich graag comfortabel en elegant tegelijk voelt. Bovendien is de badjas gemakkelijk te onderhouden - hij kan in de wasmachine, waardoor het een praktische keuze is voor drukke ouders.

Kortom, de Playshoes Hawaii fleece badjas voor meisjes is een must-have voor jonge meisjes die op zoek zijn naar comfort en stijl. Met zijn kwaliteitsmerk, leuke ontwerp en zachte fleececonstructie wordt het zeker de favoriete badjas van elk jong meisje. Geef je dochter een trendy en comfortabele look met deze badjas Playshoes Hawaii.

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 340124-051
Kleur koralle
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1