Baby washandje Playshoes Terry Palms

Baby washandje Playshoes Terry Palms

€ 6,04

€ 5,78

Ontdek de schattige Playshoes Terry Palms baby flannels voor een zachte, beschermde huid, getekend door het gerenommeerde merk Playshoes.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 3

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Baby washandje Playshoes Terry Palms

Playshoes Terry Palms baby washandjes zijn een essentieel accessoire voor het wassen van je kleintje. Deze handschoenen zijn gemaakt door het gerenommeerde merk Playshoes en zijn speciaal ontworpen voor baby's. Ze zijn zacht, mild en perfect om de gevoelige huid van je kind zachtjes te reinigen. Ze zijn zacht, mild en perfect om de gevoelige huid van je kind voorzichtig te reinigen.

Het merk Playshoes staat bekend om zijn producten van hoge kwaliteit en deze washandjes zijn daarop geen uitzondering. Ze zijn gemaakt van badstof van hoge kwaliteit, absorberen goed en zijn duurzaam, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik.

Het formaat is perfect voor baby's kleine handjes en de mooie badstof handpalmen voegen een speels tintje toe aan badtijd. Je baby zal het heerlijk vinden om deze knusse handschoentjes aan te raken en ermee te spelen, wat het badderen nog aangenamer maakt.

Deze washandjes zijn niet alleen zacht voor de tere babyhuid, ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken. Ze kunnen in de wasmachine en zijn bestand tegen vele wasbeurten zonder hun zachtheid of vorm te verliezen.

Of je nu thuis bent of op reis, Playshoes Terry Palms baby flannels zijn een praktische toevoeging aan je babyverzorgingsroutine. Ze zijn licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen, waardoor ze een onmisbaar accessoire zijn voor ouders die veel onderweg zijn.

Geef je baby de allerbeste huidverzorging met Playshoes Terry Palms baby flannels. Zacht, praktisch en leuk, de perfecte keuze voor de verzorging van de tere huid van je kleintje. Vertrouw op het vertrouwde merk Playshoes voor kwaliteitsproducten voor baby's.

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 340092-007
Kleur blauw
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1