Handdoek met kap Playshoes Palms

Handdoek met kap Playshoes Palms

Beginnend op: € 18,14

€ 13,44

-26%
De Playshoes Palms baby handdoek met capuchon is een essentieel accessoire voor jonge ouders die op zoek zijn naar comfort en functionaliteit.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 18,14

€ 13,44

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Handdoek met kap Playshoes Palms

De Playshoes Palms baby handdoek met kap is een essentieel accessoire voor jonge ouders die op zoek zijn naar comfort en functionaliteit. Deze handdoek met kap is speciaal ontworpen voor baby's en gemaakt door Playshoes, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteitsproducten voor kinderen.

Deze handdoek met kap is ideaal om je baby in te wikkelen na het baden of zwemmen. Hij is gemaakt van zachte, katoenen watten om ervoor te zorgen dat hij efficiënt droogt: rapide. De kap in de vorm van een handpalm geeft deze handdoek een leuk en speels tintje, waar je kleintje zeker dol op zal zijn.

Dankzij het royale formaat is deze handdoek met kap perfect voor baby's van alle maten, zodat ze zich warm en veilig voelen na een badje. De zachte, delicate stof respecteert de gevoelige babyhuid voor optimaal comfort.

Bovendien is de Playshoes Palms babyhanddoek met kap praktisch in gebruik. Hij heeft een klittenbandsluiting om de handdoek op zijn plaats te houden en je baby vrij rond te laten wriemelen. Bovendien is hij licht van gewicht en makkelijk mee te nemen als je met je baby op pad gaat.

Geef je baby het ultieme comfort en zachtheid met de babyhanddoek met kap Playshoes Palms. Een must-have voor jonge ouders die zich zorgen maken over het welzijn van hun kind. Aarzel niet en bestel nu deze schattige en praktische handdoek met kap voor je baby!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 340051-007
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1