Kinderboek Sassi La Terre [Grootte 22,3×20,2×5,5 cm]

Kinderboek Sassi La Terre [Grootte 22,3×20,2×5,5 cm]

€ 15,02

€ 12,72

-15%
Ontdek de wereld met Sassi: Het perfecte educatieve boek voor nieuwsgierige kleintjes die graag ontdekken la Terre. Van het speelgoed- en spelletjesmerk Sassi.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Kinderboek Sassi La Terre

Ontdek La Terre met dit kinderboek van Sassi. Dit educatieve boek is perfect voor nieuwsgierige kleintjes die graag de wereld om hen heen verkennen. Met kleurrijke illustraties en fascinerende informatie is dit boek een reis langs continenten, oceanen en verschillende culturen.

Leren wordt leuk met dit boek van Sassi. Kinderen ontdekken de schoonheid en diversiteit van onze planeet terwijl ze plezier hebben. Elke pagina is gevuld met verrassende details en interactieve activiteiten, waardoor leren leuk en stimulerend wordt voor jonge geesten.

Dit kinderboek Sassi La Terre is een geweldige manier om de nieuwsgierigheid en creativiteit van kinderen te stimuleren. Naast het ontwikkelen van hun kennis van aardrijkskunde en verschillende culturen, kan dit boek hen ook bewust maken van het belang van het beschermen van onze planeet.

Bovendien is het boek gemaakt van milieuvriendelijke materialen, waardoor het een ethische keuze is voor ouders die zich zorgen maken over de toekomst van de planeet. De illustraties zijn ook van hoge kwaliteit en de pagina's zijn stevig genoeg om de slijtage van kleine handjes te weerstaan.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een kind of gewoon een manier om samen met je kind de wereld te verkennen, het Sassi La Terre kinderboek is een perfecte keuze. Stimulerend, leerzaam en leuk, dit boek nodigt uit tot ontdekken en leren. Geef je kind kennis en avontuur cadeau met het Sassi La Terre kinderboek.

Extra informatie

Merk Sassi
Fabrikant SKU 329447
Kleur blauw
Kleur Blauw
Maat 22,3×20,2×5,5 cm - Standaard Franse maten
Age Mini 6 ans
Hoeveelheid per product 1