Games en onderwijs Sassi Domino Formes

Games en onderwijs Sassi Domino Formes

€ 15,02

€ 12,95

-14%
Ontdek het plezier van spelenderwijs leren met Games & Learning Sassi Domino Formes, de ideale keuze voor kinderen die van spelletjes en speelgoed houden!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Games en onderwijs Sassi Domino Formes

Ontdek het perfecte bordspel om de verbeelding te stimuleren en vormherkenningsvaardigheden te ontwikkelen met Educational Games Sassi Domino Formes. Dit spel is ontworpen door het beroemde merk Sassi en is ideaal voor kinderen die van spelletjes en speelgoed houden. Met zijn kleurrijke houten stukken en boeiende illustraties is dit spel zowel leerzaam als leuk.

Kinderen kunnen spelenderwijs de verschillende geometrische vormen leren herkennen. De stevige houten stukken zijn gemakkelijk te hanteren door kleine handjes en bieden een aangename tactiele ervaring. De gedetailleerde illustraties op elk stuk moedigen kinderen ook aan om op onderzoek uit te gaan en hun creativiteit te ontwikkelen.

Sassi Domino Formes is een geweldige manier om het denken en het geheugen van kinderen te stimuleren en tegelijkertijd plezier te hebben. De spelregels zijn gemakkelijk te begrijpen en kunnen worden aangepast aan de leeftijd en het niveau van elk kind. De snelle, dynamische spellen staan garant voor eindeloos plezier voor het hele gezin.

Naast de educatieve voordelen is dit bordspel ook milieuvriendelijk. De houten stukken zijn gemaakt van duurzame materialen en de illustraties zijn gedrukt met niet-giftige inkt. Je kunt er dus zeker van zijn dat dit spel zowel veilig als milieuvriendelijk is voor je kinderen.

Geef je kinderen de Games and Education Sassi Domino Formes en laat ze plezier hebben terwijl ze hun vaardigheden ontwikkelen! Of het nu voor een verjaardag, Kerstmis of gewoon een dagje uit met het gezin is, dit spel is een perfect cadeau en zal gewaardeerd worden door tous. Wacht niet langer, voeg het nu toe aan je verzameling spellen en speelgoed!

Extra informatie

Merk Sassi
Fabrikant SKU 312036
Kleur blauw/multicolor
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Age Mini 3 ans
Hoeveelheid per product 1